Przemek Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Od siebie dodam tylko tyle, mam i miałem różne kije ale żadnym tak daleko nie rzucałem Wojtek szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Gołąb z fotki zaliczył pewnie ostatni lot jak go trafiłeś Rapidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Gołąb z fotki zaliczył pewnie ostatni lot jak go trafiłeś Rapidem Po ustawieniu skrzydeł było widać ze to już "lot koszący". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 to był raczej jakiś skowronek ,czy cuś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Trza by coś dorzucić... Matagi Silky Sea Bass-bardzo fajny uniwersalny blank o trochę cieplejszym ugięciu niż Super Sea Bass. Ja dla mnie b.fajny pod bolka i szczupaka na różne przynęty w zalecanym c.w. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Jeszcze mój SLF8610-2N,kij docelowo pstrągowy ale radzi sobie fajnie z kleniami i bolkami na lekko oraz normalnymi okoniami.Miałem już jeden,ale musiałem wysłać go bratu do U.K. (pilnie potrzebował pstrągówki).Więc musiałem sobie ukręcić drugi.... Na razie fajnie sobie radzi z okoniami,ale poprzednik nie miał problemów ze holowaniem ponad 70cm sumika do pontonu w ostrym nurcie Bużańskiej rafy. PS.na razie (na swojej pierwszej) wyprawie wytargał tylko ok.10 okonków 25-35cm,ale planuje go zabrać na ryby 40+ i wtedy zobaczymy... Edytowane 9 Listopada 2015 przez Wobi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam Wobi mam pytanko ?odnośnie blanków F a zrobionych w nano Czy jest wyrażna różnica w sztywności między tymi blankami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Są jeszcze szybsze,czulsze i odrobinkę bardziej szczytowe,czy sztywniejsze? chyba nie,ewe. minimalnie. Jak coś to jutro porównam bo akurat mam na stanie 2 x SLF8'6"-15lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Są jeszcze szybsze,czulsze i odrobinkę bardziej szczytowe,czy sztywniejsze? chyba nie,ewe. minimalnie. Jak coś to jutro porównam bo akurat mam na stanie 2 x SLF8'6"-15lb.Porównałeś, bom ciekawy niezmiernie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Wpadłem na małe przeszpiegi do "pracowni" i udało się zobaczyć takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milki74 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ha,ha już chyba wiem co to jest to coś to chyba mój blaas się kręci pod kropki .Jak mistrz skończy i odbiorę go z pod choinki to pochwalę się fotkami po świętach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Blaas M ? Który dokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milki74 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 SLF 7610-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tengel Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Cześć Wojtek, miałbyś chwilę na drobny serwis przezbrojonych przez siebie karpiówek przed sezonem? Wymiana przelotek szczytowych + 1 omotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Witam Wszystkich,dawno mnie tu nie było... Jakiś rok temu wróciłem z zagranicy (chyba na stałe) i czasem coś tam dłubię przy kijkach i wobkach.Wobki tak jak zawsze 100% hand made z lipowego drewna .Tutaj klasyczne trociówki i pstrągówki Jako ze kilka lat temu rozpocząłem przygodę z muchą ,to i w tym temacie coś tam działam... Na foto szczupakówki ok.15cm.na shankach. Będę wrzucał czasem moje wypociny w miarę moich skromnych możliwości czasowych. Pozdrawiam Wobi 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi