explorator73 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Producent zacny, wędka ładnie wygląda na fotce, cena mimo wszystko akceptowalna...Myślę, że w swojej klasie może namieszać - Daiwa Silvercreek Jerkbait Więcej informacji na temat produktu: http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5& assortment=3&producer=573&kind=3586Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Zastanawiam sie tylko, ki diabel kazal to w low ridery uzbrajac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 jak jest w klasie tornado jerkbait, to zlomtak pawel, masz racje, te przelotki to kompletny przypal chyba, ze to wersja pod stacjonarny, bo taka tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Low ridery do tej pory kojarzyły mi się z wędkarstwem morskim...Twoim zdaniem to źle wpłynie na zachowanie tego kija? Cokolwiek by nie kombinować to i tak jest kij od szczotki - co innego w konstrukcjach UL.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Mimo wszystko, mimo tych 150 gram c.w. przelotki sa wielkie i ciezkie. Kombinacja przelotek N / LN to byloby swiat i ludzie - tak mi sie wydaje. Po co przydawac wagi pewnie i tak ciezkiemu kijowi. Co do reszty sie nie wypowiadam, musialbym zobaczyc zbrojenie konkretnego kija. Widziałem juz na krajowym podworku wedke zbrojona chyba w jakies podrobki low rider pod spinning - ktorys z krajowych producetow chrustu to wypuscil- pierwsza przelotka byla tak niska ze nie wiem jak z tego daloby rade rzucac w ogole Moze Daiwa to rozwiazala sensowniej, nie wiem. Trudno sie po obrazku wypowiadac. Byc moze przeznaczeniem kija jest jakis stand up / boat. I dali takie przelotki zeby chronic przed urazami mechanicznymi (uderzenia o burte, reling itp) - ja sie spotkalem z takimi opiniami za oceanem ze przelotki dobiera sie czasem nie do ryby/przynety/linki tylko do wedkarza co sie potrafi miotac po pokladzie jak slon w skladzie porcelany - moze podobna filozofia za tym stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 zeby bylo ciekawiej np takie mikado wypuscilo low ridery w kiju spinningowym z teoria ze zdecydowanie wydluzaja dystans... oczywiscie pierwsza przeotka cos ok 18-20 max. interesujace zeby byo ciekawiej nie tylko mikado tam czyni ostatnimi czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Podoba mi się domniemanie Friko co do zastosowania przez końcowego użytkownika. N.p. wesoła gromadka wypływająca z Władysławowa lub Świnoujścia. To już jest wystarczający powód żeby kijek był wytrzymały na ostre traktowanie. A jak jeszcze kij miałby służyć dla wielu wesołych grup na podmiotowym kutrze to powinien być wytrzymały.... . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi