SpinnONB Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) Cześć, mam pytanie, mieliście może styczność z tym " kijem " ? Warto go kupić, kijek dość budżetowy ale taki jest poszukiwany, proszę o poradę. Kijek ma być w miarę uniwersalny. Wędka Shimano Scimitar BX Spinning 2,34m 7-35g https://allegro.pl/oferta/wedka-shimano-scimitar-bx-spinning-2-34m-7-35g-9296445017 Edytowane 27 Lipca 2020 przez SpinnONB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowyNaForum Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Witam ja go miałem. Szybki, czuły, z progresywnym ugięciem. Bierz Pan w ciemno fajny kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Łapałem nim 5 min, pierwsze wrażenia na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi