Robert Crocker Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ktoś regularnie uczęszcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus95 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Jaki odcinek masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 od Biskupic w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus95 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ktoś coś tam poławia, szczególnie ciekawy jest odcinek górski(mega klimat), aczkolwiek nie wiem czy ktoś będzie chciał się sprzedawać z miejscówek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Rzeczka piękna, byłem na odcinku górskim. Byłem pierwszy raz ale niestety bez wyników. W celach krajoznawczo-krajobrazowych jeszcze pochodzę nad tą rzeczką. Cos tam musi pływać. Jest tutaj ktoś kto wie z autopsji czy jest w rzece życie w kropki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Coś tam jeszcze pływa...ten sprzed kilku dni...trafiają się też klenie i jazie....miejscówek oczywiście nikt nie sprzeda bo presja miejscowych podrywkowo/splawikowych leśnych dziadków jest spora a i lokalsi czesto walą w łeb pstrążka...świetna woda pod względem krajobrazu i tego, że jak w danym miejscu złapiesz pstrąga i wypuścisz to masz dużą szansę złapania go znowu w sezonie a nawet w przyszłym roku w tym samym miejscu...sprawdzone z autopsji...zresztą jak ktoś ma ochotę to 10.04 Darek z Huso robi koleżenskie zawody otwarte na odcinku górskim...takie bez spiny...można będzie dowiedzieć się o takich pewniejszych miejscówkach tylko wystarczy go za język trochę pociągnąć...albo przykleić się do kogoś...ja jeszcze nie wiem czy praca pozwoli...pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi