Voldemort Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 W Niemczech chwalą sobie Shimano Stradic FI, zamawiają w USA. Podobno najlepszy Młynek na Bolki. Stradic FI ma ju?ź kr?łtszą szpulę (przy tej samej średnicy) od Stradica FA, FH, FE, FG. I przynęta leci z niego jednak bli?źej.Sprawdzałem osobiście Tak więc modele poprzedzające FI były według mnie na Bolka, Belonę, morską Trotkę itp. lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Twin Power 4000XG i Vanquish 4000XG Mefisto jak po tyle ile zakładał wydać autor wątku to ja biorę po dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Powedzcie koledzy jakie wymagania stawiamy przed kołowrotkiem na bolki ? Moc,wysokie przeło?źenie, szpula typu long cast, co jeszcze? tez szukam jakiegoś kołowrotka na bolesława, wiec pytam ps co myślicie o certate 3000/4000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Sądzę i?ź przy podanych przez autora zasobach finansowych, jedynym spełniającym te kryteria i w dodatku fabrycznie nowym kołowrotkiem będzie penn battle dostępny w hurtowni na ul,Morelowskiego obok Karmelkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Sądzę i?ź przy podanych przez autora zasobach finansowych, jedynym spełniającym te kryteria i w dodatku fabrycznie nowym kołowrotkiem będzie penn battle dostępny w hurtowni na ul,Morelowskiego obok Karmelkowej. Konkretnie i rzeczowo.Pozwole sobie wyrazic uznanie dla tej odpowiedzi. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Morelowskiego obok Karmelkowej. Nawet nie wiedziałem ze jest tam hurtownia ze sprzętem wędkarskim na pewno sprawdzę dzięki wielkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 I ju?ź wszystko jasne wyb?łr padł na Penn Sargus SG3000 . Jeszcze dziś wieczorem testy nad wodą sklepowe zaliczył na 99% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Po paru godzinach łowienia Pennem jestem bardzo zadowolony . PlusyŚwietnie spasowany ?źadnych luz?łw , ?źyłkę układa perfekt , plecionkę prawie doskonale pod szpulą znajduje się plastikowa podkładka kt?łrą minimalnie mo?źna skorygować poło?źenie szpuli , hamulec walki bardzo płynny * , niewielki op?łr podczas szybkiego nawijania choć przyjemnie wyczuwalny , nie skręca ?źyłki , pozwala oddawać dalekie precyzyjne ?źuty . *(niestety na razie przetestowany tylko na okoniu i sandaczyku pod wymiar pierwszym od prawie trzech lat złowionym w Oławskiej Odrze do tego na boleniowy wobler ) MinusRolka prowadząca podczas bardzo szybkiego nawijania wytwarza niewielki choć słyszalny hałas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi