hi tower Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Koledzy, szukam użytkowników zestawu Silver z oferty Vision. Szczególnie interesuje mnie masa głowicy linki Kust która jest w zestawie. A może ktoś by chciał odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Koledzy, szukam użytkowników zestawu Silver z oferty Vision. Szczególnie interesuje mnie masa głowicy linki Kust która jest w zestawie. A może ktoś by chciał odsprzedać? Cześć, chciałbyś kupić cały zestaw czy linkę tylko. Coś mi mówi, że mam ten set. 3-4 razy nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Chętnie przygarnę cały zestaw A masa linki mnie interesuje swoją drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi