yankis Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Gdzie mo?źna poczytać i pooglądać jakie są r?ł?źnice, wady i zalety kolejnych generacji Twin Power, Stella, Daiwa r?ł?źne modele? Często czytam, ?źe piszecie ten z rocznika 07 jest ok, a ten z 10 ju?ź ma taka wadę. Chciałbym o tym poczytać w jakimś zbiorczym opracowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 http://www.daily-fishing.ru/snasti/reels/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Świetna stronka, ale mojego nie znalazłem. TP6000, na rotorze napis Super Ship Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jeszcze niedawno po zadaniu na google pytania np schematic twinpower 2500 była podpowiedź www.fishingouting.com/.../jdm-shimano-twinpo... był dostęp do schematu - trzeba się było zarejestrować - bez problemu. Cofając się trochę w tył na stronie trafiało sie na spis schemat?łw kołowrot?łw schimano - pliki podane po nazwie i roczniku - mo?źna było dla większości znaleźć. Przed chwilą te?ź pr?łbowałem ale wyświetlił google informację: Witryna mo?źe wyrządzić szkody na Twoim komputerze. więc się wstrzymałem. Mo?źe spr?łbuj za jakiś czas to znajdziesz to co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Yankis, To TP 98 (99) na Japonie (JDM).W Europie wowczas byla wersja F.Kilka roznic w budowie, ale zarowno Fki jak i te JDMy z konca lat 90 to bardzo dobre kolowrotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Yankis, To TP 98 (99) na Japonie (JDM).W Europie wowczas byla wersja F.Kilka roznic w budowie, ale zarowno Fki jak i te JDMy z konca lat 90 to bardzo dobre kolowrotki! No to jak na swoje lata w niezłym stanie jest. Jak go otworzyłem, to miałem wra?źenie, ?źe smar od nowości nie był uzupełniany, ale był jeszcze. Wszystko w nim śmiga i kręci się jak karuzela. Guzu masz wiedzę o młynkach, nie m?łgłbyś gdzieś zamieścić zbiorczego opracowania o rocznikach, zmianach na gorsze lub lepsze, link?łw trochę zapodać. Czy to raczej tajemna wiedza? Prosiłbym r?łwnie?ź, ?źebyś czasami odpowiedział na zapytanie PW c:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 A mo?źe ktoś wrzucić zdjęcie (link) 2002 TP i jak z ich renomą (o ile takie TP było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Tp 2002 to na europe TP FA.czyli model znany, lubiany i szanowany. Tu jest link to TP 2002 wersja 4000 HG. czyli duze przelozenie (takie jak FA na Europe).W Japonii bylo jeszcze wolniejsze PG (power gear), niedostepne na innych rynkach. http://www.ebay.com/itm/Shimano-TwinPower-4000HG-Twin-Power- 4000-Excellent-/270973626150?pt=LH_DefaultDomain_0&hash= item3f17496726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi