zandermafija Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 W swojej łódcę myślę o zamontowanie na stałe akumulatora na konstrukcji zaporzyczonej z motorsportu np. https://www.rallyshop.pl/index.php?p152772,uchwyt-akumulatora Co myślicie o takim rozwiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JerryM Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 A to widziałeś : http://fox-boats-shop.pl/pl/p/UCHWYT-AKUMULATORA-27M/726 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Każde samochodowe mocowanie akumulatora zda egzamin, obyś tylko miał do czego przykręcić. Ja mam takie 3, wszędzie akumulatory zapina się paskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zandermafija Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) Każde samochodowe mocowanie akumulatora zda egzamin, obyś tylko miał do czego przykręcić. Ja mam takie 3, wszędzie akumulatory zapina się paskiemW sobotę w końcu odbieram łódkę od producenta. Zapytam jak najlepiej zamontować. Edytowane 30 Lipca 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TTTom Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Cześć, można też dużo prościej. Na podłogę ramka z kątowników aluminiowych, pod spodem przymocować pas z samo napinaczem, umieścić akumulator i spiąć.Dla dużych akumulatorów warto użyć dwóch pasów. To rozwiązanie budżetowe, ale skuteczne i sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Czarna stal na łódkę nie za bardzo pasuje, będzie szybko korodować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neor Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Czy któryś z kolegów przyklejał ramkę z kątownika aluminiowego do laminatu czy pozostaje tylko przykręcenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Nie przyklejałem czegoś takiego, ale sikaflex pewnie wszystko chwyci i utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zandermafija
W swojej łódcę myślę o zamontowanie na stałe akumulatora na konstrukcji zaporzyczonej z motorsportu np. https://www.rallyshop.pl/index.php?p152772,uchwyt-akumulatora Co myślicie o takim rozwiązaniu?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi