AdrianPotrykus Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Witam serdecznie, czy ktoś próbował już wymienić akumulator w deeper ? Trzyma mi po prostu godzinkę i zastanawiam się jak to wymienić. Dzięki z góry za pomoc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hudy76 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Może być ciężko.https://support.deeper.eu/933182-Can-I-buy-the-Deeper-battery-and-replace-it-myself Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdrianPotrykus Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Nie dobrze, mam nadzieję, że może jest jakiś spec na forum, który może coś wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 kiedyś szukałem z ciekawości baterii do deepera i są chyba na OLX też z większą niż fabrycznie pojemnością. Poszukaj a znajdziesz.Były też w necie filmiki jak wymienić baterię ( nic skomplikowanego ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 https://www.olx.pl/oferta/bateria-3-7v-do-echosondy-deeper-3pin-850mah-CID767-IDASaZb.html#bc38c62421 w ogłoszeniu opis wymiany:Wymień sam baterię jest to dziecinnie proste. trzeba odkręcić tylko trzy śrubki i ostrożnie wymienić baterię oraz ponownie skręcić obudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Wymieniałem żadna filozofia i wszystko działa po wymianie, brałem z olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Jakby ktos nie chce przeplacac na olx, dzis wrzucilem do deepera 1100 mah i dziala a koszt to 25 zł. Model baterii Bateria Green Cell ® F650010252 jest wieksza od oryginalu ale wystarczy wywalic ta czarna podstawke do starej bateri i sie miesci na styk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radszak Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Jakby ktos nie chce przeplacac na olx, dzis wrzucilem do deepera 1100 mah i dziala a koszt to 25 zł. Cześć powiedz mi czy przerabiałeś kabelki w tym green cellu? Bo w baterii od deppera trochę ich kolejność się różni? Pozdrawiam Model baterii Bateria Green Cell ® F650010252 jest wieksza od oryginalu ale wystarczy wywalic ta czarna podstawke do starej bateri i sie miesci na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łomżyniak Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Odświeżę trochę temat . Ktoś wymieniał baterie deeper pro ? Jakiś zamiennik tańszy i pasujący ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hozel79 Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Witam, potrzebuje baterii do deepera pro +. Czy ktoś już kupował w jakimś sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdrianPotrykus
Witam serdecznie, czy ktoś próbował już wymienić akumulator w deeper ? Trzyma mi po prostu godzinkę i zastanawiam się jak to wymienić. Dzięki z góry za pomoc .
Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi