pablom Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Przeglądałem strone MUCHOWĄ i znalazłem tam słownik polsko angielski, z określeniami związanymi z naszym hobby. Myślę że przydało by się coś takiego na JERKBAITcje, większość słowników jest delikatnie mówiąc nieco ograniczona w tej kwesti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 www.flyfishing.pl/web/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Problem może być z utrzymaniem takiego słownika. Musi być ktoś kto sprawdza go merytorycznie itd. Na razie priorytetowo traktuję galerię. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pablom
Przeglądałem strone MUCHOWĄ i znalazłem tam słownik polsko angielski, z określeniami związanymi z naszym hobby. Myślę że przydało by się coś takiego na JERKBAITcje, większość słowników jest delikatnie mówiąc nieco ograniczona w tej kwesti
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi