Skocz do zawartości
  • 0

Wędkarstwo Moje Hobby w TVN Turbo

admin

Pytanie

Cześć,

Z tego co się orientuję w niedzielę o 8.00 startuje nowy program w TVN Turbo - Wędkarstwo - moje hobby. Program prowadzony jest przez redakcję Wędkarstwo Moje Hobby. Tak więc widać, że coś w Polsce się dzieje jeśli chodzi o programy wędkarskie. Z ciekawością włączę TV o tej godzinie.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jakby ktoś zaspał to te odcinki będą powtarzane w przeciągu tygodnia jeszcze parę razy:

Premiery kolejnych odcinków będą się odbywać we wtorki o 22:50, a powtórki w następujących terminach: środa 17:00, niedziela 8:00 i 18:00, poniedziałek 15:00, wtorek 6:30.

źrodlo: www.onet.pl

• 0

no to czad :huh: ale Panowie WMH do wedkarstwa to prawdziwe szajby(w pozytywnym znaczeniu jasne) :lol:jak zaczeli to juz z gróbej rury,te filmy wyprawy,a teraz program w TVN Turbo,super może sie wreszczie doczekaliśmy polskiego propagatora wedkarstwa ala Rex Hunt :mellow: .no przeca juz sie nawet zRexem znaja :mellow:

dla mnie bomba napewno bedzie ciekawie,tym bardziej,że Panowie z WMH lubia zwłąszcza spinning i casting,anie ganianie z batem za uklejkami po 5cm.

pozdro

hasior-co jusz sie doczekac nie może :D

• 0

O filmach WMH było trochę słów krytyki, ale jak dla mnie na razie są najlepsi na tym rynku(jeśli chodzi o filmy) i dobrze że wreszcie jest ktoś kto rozpowrzechnia i pokazuje innym na czy polega prawdziwe wędkarstwo. Jedyne co bym im zarzucił to lekka monotematyczność. Na spinning łowią głównie szczupaki, na gumy i to w Szwecji. Widać że trochę boją sie polskich łowisk, a właśnie brakuje mi trochę łowienia na dużych rzekach.

pozdrawiam Wujek :D

• 0

ale jak dla mnie na razie są najlepsi na tym rynku(jeśli chodzi o filmy) i dobrze że wreszcie jest ktoś kto rozpowrzechnia i pokazuje innym na czy polega prawdziwe wędkarstwo.

Jeszcze nie widziałem ich filmów. Ale czytałem kilka tekstów na temat castingu, technik i.t.p. Ostatnie włosy zaczeły mi się jeżyć na głowie ze zdziwienia czytając te bzdury. Ale filmy może robiła inna osoba. Obejrzymy, powymieniamy poglądy. Ciekawy jestem tych castingowych teorii na szklanym ekranie. :unsure:

pozdrawiam

• 0

witaj Andrzeju!!

tak masz racje artykuły o castingu w WMH sa dość specyficzne :lol: , ale trzeba przyznać, ze autor tych tekstów Multiplikator... postąpil z potencjalnymi czytelnikami uczciwie dodajac pod tytułpo polsku, czyli wyjaśnil wzasadzie wszystko. Filmy to zupełnie inna historia, są naprawde fajnie nakręcone, kompetencji tez głownym bohaterom nie brakuje.

Warto obejrzeć

pozd JW

• 0

Remku nie ma za co. Nie dziękuj. Jak już mówiłeś o forum trzeba dbać dlatego dałem tylko poprawną nazwę, dla mnie jerkbait.pl to najlepsza strona poświęcona wędkarstwu w Polsce.

Ja też jak kupuje WMH to tylko i wyłącznie dla tych filmów które są naprawdę bardzo przemyślane i dobrze zrobione. Występują w nich też naprawdę dobrzy wędkarze. Żadko zdarza się im dobry artykuł ale nigdy nie zapomnę artykułu w WMH Uli Beyera pt. Atak na twierdze

Pozdrawiam

Maciek

• 0

Cześć,

Z tego co się orientuję w niedzielę o 8.00 startuje nowy program w TVN Turbo - Wędkarstwo - moje hobby. Program prowadzony jest przez redakcję Wędkarstwo Moje Hobby. Tak więc widać, że coś w Polsce się dzieje jeśli chodzi o programy wędkarskie. Z ciekawością włączę TV o tej godzinie.

Pozdrawiam

Remek

w srodku nocy ? :mellow: :mellow: :mellow:

znając Turbo, bedzie lecial w kolko, i w nocy i w dzien:)

ale swoja droga brakowalo mi takiego programu w tej telewizji

• 0

Nie zgadzam się z twierdzeniem niektórych o artykułach w WMH.

Jak dla mnie to całkiem spoko- w porównaniu z takim Wędkarzem Polskim.Poza tym to jedyna gazeta gdzie jest coś obszerniej muchowym łowieniu.

Jedyna gazeta gdzie nawet artykuły o karpiarstwie czytam ,bo za zwyczaj to omijam je szerokim łukiem :D.

Co do programu to całkiem fajnie. Teraz będzie można za darmo obejrzeć te filmy a są bardzo ciekawe...

• 0

No to wreszcie będzie można na czymś oko zawiesić. Mam kilka płyt DVD z serii WMH, warte poświęcenia czasu. Szkoda że za wyjątkiem jednego z odcinków wszystkie nakręcone w Skandynawii. Czy z naszymi wodami naprawdę jest tak źle?

No to ty nie wiesz jak jest z naszymi wodami ? Przynajmniej na 80% łowisk na które ja jeżdżę, trzeba się namęczyć i postarać, żeby mieć kontakt z rybą. W Skandynawii jest odwrotnie - trzeba się postarać, żeby ryby nie złowić.

P.

• 0

Ja kupuje tą gazetę od kilku lat.

Najpierw była z kasetami vhs a od jakiegoś czasu z płytami dvd.

Kiedyś czytałem to czasopismo od dechy do dechy ale tera kupuje ją tylko dla filmów bo są bardzo profesjonalnie nagrane a gazete tylko wertuje i wywalam.Osobiście twierdze że najlepszy film był o łowieniu sandaczy na zbiorniku PILCHOWICKIM.Tytuł filmu toSposób na sandacze.Film ukazuje polskie wody a ryby lepsze niż w szwecji.

• 0

Cześć,

Ja będę się wypowiadał tylko o tych, które mi się osobiście podobały:

- Film ze Zdunem na Lofotach!

- King of the Jerkbait

- Jig Master

i ...

- taki film o trociach bo ... było tam dużo humorystycznych scen :D

Oczywiście można by się czepiać, że tak, albo tak i w ogóle, ale ... myślę, że te filmy są fajne i warto je choć raz obejrzeć. Myślę też, że następne będą jeszcze lepsze i obym się nie zawiódł. Brakuje jeszcze filmu o boleniach i łowieniu rzecznym. Myślę, że coś takiego dałoby się w Polsce zrobić zwłaszcza podczas jesiennych zgrupowań.

Pozdrawiam

Remek