meps Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Chciałem nasmarować po swojemu Abu Revo beast X model na 2020rok. Wszystko szło dobrze, odkładałem sobie jak zawsze części według kolejności rozkręcania. Aż w pewnym momencie wpadł mój syn z piłką i wszystko wylądowało na ziemi. Zostały mi dwie podkładki i nie wiem za cholerę gdzie były. Najgorsze jest to że na schemacie też za bardzo ich nigdzie nie widać. Może ktoś rozkręcał ten multik i wie co do czego. Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez meps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 ta pierwsza od gory to jest nr 76 ze schematu,a ta druga nr 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Problem w tym że tą podkładkę nr 76 mam jeszcze, ta jest jeszcze jedna nie wiem z skąd. A ta cienka podkłada ni jak nie pasuje na tą tulejke, bardziej jakby szła na te łożysko przed tymi dwoma podkładkiami. Sam teraz nie mam pojęcia, próbuję tak i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) skoro masz ta 76 to ta co ci została napewno jest to jedna z nr 71tam sa dwie podkładki delikatnie podgięte Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Te dwie sztuki 71 też mam kompletne, niezła zagadka z tą podkładką bo niżej już samego dołu, piniona itd nie rozkręcałem. Nie mam pojęcia gdzie oni ją oryginalnie wcisnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 nizej napewno ta podkladka nie idzie ,byc moze separacja miedzy gwiazda a korba jest na 2 podkladkach,albo po jednej stronie korby jedna i na korbe przed nakredka druga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Dzięki kolego, myślę że może być do kasowania luzu jako dodatkowa, dość cienka jest więc całkiem możliwe. Nic składam i zobaczę czy wszystko ok, jak nie to metodą prób i błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Wg mnie docisk hamulca 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi