Kuba Standera Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 HejMa ktoś jakies doświadczenia z tymi rybami?Sporo czytałem o nich, sporo się ich naoglądałem, modliłem do nich i niezbyt odpowiadały. Ponoć niesłychanie waleczne ryby. jakiś pomysł jak się do nich dobrac? Zielona mucha z marabuta, jak wszedzie zalecają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Bardzo waleczna ryba ale ja ją tylko na spinning łowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Bardzo waleczna ryba ale ja ją tylko na spinning łowię Napisz proszę coś więcej, u mnie podobno biorą na obrotówki. Kuba mam film o łowieniu mulletów na muchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Łowię na obrotówki i małe gumki w kolorach naturalnych. Używam jako dodatkowe obciążenie szklanych sbirulino pół metra przed przynętą. Nie wiem jak w słonej wodzie ale w słodkiej gdy wchodzą na tarło nie przepuszczą przynęcie prowadzonej przez stado ryb. Trudno zaciąć mimo czasami potężnego uderzenia. Po udanym zacięciu hamulec w kołowrotku ma co robić bardzo silne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 JBKU mnie od małej krewetki z 60cm przyponem i szklanym sbirulino zwiewały w sposób malowniczyTPE - jeszcze 2 tygodnie i czuję mocny zew na PD Też mam trochę ciekawostek dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 U mnie za czysta woda nie jest i chyba im ciężarek nie przeszkadza. Najłatwiej u mnie na branie gdy przepłynie barka nad płycizną i trochę zamuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 A, okU mnie kręca się w samym ujściu rzeki, woda czysta jak mineralka.Ogólnie - kosmiczny widok - piasek, kepki ziela i sunie taki patrol 5-8 sztuk, jak szare torpedy Przypomina filmy z bardzo dalekich i bardzo ciepłych rejonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Czasami mam możliwość obserwacji ich w czystych wodach portów nadmorskich. Kusi połowić ale wtedy jestem w pracy. U mnie na łowisku czasami taka zupa że czułość echa ustawiam na 20 % aby dno zobaczyć bo cały ekran zamazany.Na razie największy jaki złowiłem miał 2 kilo(we Włoszech jeszcze dominują kilogramy) , dał mi popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 WitamNajlowniejsze muchy to puchowce w kolorach białych,zoltych,fluozielonych, robilem strimki na muletty na krztalt i kolorystyke strimków boleniowychza dwa tyg. moze trzy bede takowe muchy krecil to wkleje foto lub film podczas wiązaniaPzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi