Monster Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Witam, Poleci ktoś zamienny element na dziobnicy ? Taki dopasowany stricte do pontonu,aby to dolegało prawidłowo ? Obecny jest bardziej do łódki i nijak spełnia swoje przeznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Witam,Poleci ktoś zamienny element na dziobnicy ? Taki dopasowany stricte do pontonu,aby to dolegało prawidłowo ? Obecny jest bardziej do łódki i nijak spełnia swoje przeznaczenie.W rosyjskich filmach widziałem dziobnicę z blachy, w kształcie litery C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Albo zamiana dziobnicy,Albo pływadła - na łódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Odwróć o 90°, przewierć , po bokach wstaw dystanse, by to ustabilizować i ewentualnie spróbować szlifierką dostosować wymagany kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Ja kiedyś miałem tam ploze taka 30-40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cianbo Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Ja mam taką dziobnicę obróconą 90 stopni w dół i tak dociągam do niej ponton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monster
Witam,
Poleci ktoś zamienny element na dziobnicy ? Taki dopasowany stricte do pontonu,aby to dolegało prawidłowo ? Obecny jest bardziej do łódki i nijak spełnia swoje przeznaczenie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi