bankroot Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 tutaj część I a dalej już trzeba poszukać pozostałych .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MZieli10 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Dziś w nocy oglądałem. Dla mnie (niestety) nic nowego. Kilka drobnych błędów nawet wyłapałem. Dra Oględzkiego fajniej się słucha gdy jest bardziej wyluzowany. Chętniej posłuchałbym jego ichtiologicznych wykładów na temat konkretnych biotopów a wręcz podzczególnych gatunków, bo tutaj jest to dość ogólnikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Coś tam jest. Jak było to proszę usunąć. https://www.youtube.com/watch?v=Sn8IdnN0WZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MZieli10 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Dziś w nocy oglądałem. Dla mnie (niestety) nic nowego. Kilka drobnych błędów nawet wyłapałem. Dra Oglęc kiego fajniej się słucha gdy jest bardziej wyluzowany. Chętniej posłuchałbym jego ichtiologicznych wykładów na temat konkretnych biotopów a wręcz podzczególnych gatunków, bo tutaj jest to dość ogólnikowe.Czuję sie w obowiązku nieco sprostować poprzednią wypowiedź. Po wysłuchaniu całej serii wykładów i zapoznaniu się z tematem tychże, stwierdzam, że to naprawdę ciekawe zagadnienia. Aż kurczę żałuję że nie jestem studentem SGGW ???? prof. Oglęcki przekazuje wiedzę w bardzo lubiany przeze mnie sposób. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Coś tam jest. Jak było to proszę usunąć. https://www.youtube.com/watch?v=Sn8IdnN0WZINa kanale łysego jest więcej wypowiedzi Pana Profesora między innymi o sumach, regulacji rzek, zbiornikach zaporowych itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bankroot
tutaj część I
a dalej już trzeba poszukać pozostałych ....
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi