horac Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Hej jest ktoś z trójmiasta na forum kto ma ściągacz do łożysk i może pożyczyć/sprzedać ewentualnie wymienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Do których łożysk jest potrzeby ściągacz? Wydawało mi się, że łożyska w większości kołowrotków są instalowane z luzem.Czy może chodzi Ci ściągacz do ściągania pinów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 ... do wymiany, ściągnięcia łożyska, ze szpulki w multiplikatorze potrzeba narzędzia do wyciśnięcia trzpienia bez uszkodzenia, i ponownie do wciśnięcia po zmianie łożyska bez strat własnych. U chińskich producentów Ace Hawk. Szału nie ma, Kolega sobie ściągnie, w miarę szybko da radę. Powodzenia w poszukiwaniach wśród lokalersów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 juz sobie wymieniłem, sprowadziłem z hedgehog potrzebne łożyska i ten ich ściągacz do łożysk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi