5384 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam Poproszę u?źytkownik?łw tego modelu o opinie Mam okazję wyrwać taki młynek Z g?łry dzękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 To intrygujące jak tanio te modele chodzą. Swoją wyrwałem za cenę sklepową (nadto przyzwoitą) jednak, ... patrząc na rynek czułem się nabity w butelkę. To na początku. Teraz ju?ź tak nie myślę. Ot normalny, świetny młynek i tyle PS. Sorki, ?źe mało konkret?łw. Nie rozczulam się nad młynkami. Na razie jeszcze niezbyt wiele nim miałem okazję łowić. Nad wodą kilkunastokrotnie. Spisuje się znakomicie i ......... tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dzięki popper Właśnie ?źe konkretnie i na temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Potwierdzam slowa Waldka, ze to bardzo dobry kreciol;/ ja na niego nie narzekalem. Szpule pasuja jeszcze do modelu 01 i odwrotnie;/ To ostatnia stella, ktora ma na kole jeszcze czarna powloke no i oczywiscie spowolniona oscylacje szpuli, okolo 4 ruchy korba, zanim szpula wroci do pozycji wyjsciowej ;/ Generalnie moje zdanie jest takie, ze im starsza stella od najnowszej 10 do 00 tym lepsza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Miałem 4000 FB i bardzo miło ją wspominam. W sumie niepotrzebnie ją sprzedawałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam Właśnie odebrałem Stelkę 4000 FB i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Świetnie kręci strasznie płynnie i cicho. Zaraz lecę nad rzekę chocia?ź na chwilę bo nie wytrzymam Czytając opinie u?źytkownik?łw Stelli nasuwa się następujące stwierdzenie: STELLA I WSZYSTKO JASNE. Pozdrawiam posiadaczy tego młynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam Właśnie odebrałem Stelkę 4000 FB i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Świetnie kręci strasznie płynnie i cicho. Zaraz lecę nad rzekę chocia?ź na chwilę bo nie wytrzymam Czytając opinie u?źytkownik?łw Stelli nasuwa się następujące stwierdzenie: STELLA I WSZYSTKO JASNE. Pozdrawiam posiadaczy tego młynka Tylko, z tej radości nie wrzuć jej do wody. Sorki, ?źyczę bezproblemowego u?źytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Tylko, z tej radości nie wrzuć jej do wody. Sorki, ?źyczę bezproblemowego u?źytkowania. He w sumie to by był chrzest dosłowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja te?ź wstrzymał bym się od wrzucania jej do wody. Bo jeszcze Kolega złapał by jakiego ?źarłacza Stelli na takową przynętę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 No ju?ź jestem po kr?łtkim intensywnym teście We wsp?łłpracy z kijem jeszcze lepiej się prezentuje Nie obyło się bez chrztu wodą Deszcz lał Og?łlnie bardzo po?źądny kręcioł. PolecamPod koniec sezonu wypowiem się bardziej szczeg?łłowo Pozdrawiam forumowicz?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Witam te?ź mam mo?źliwość zakupu nowych znaczy nie u?źywanych stelli fb 3000 i 4000 z zapasową szpulą za coś poni?źej 2500 zł za sztukę, a ?źe nie jestem miłośnikiem shimano więc mocno się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 ... drogo jak za model z 2004 roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 EEEEE tam i starsza tym lepsza Jak za nową Stelle z zapasem do dobra propozycja cenowa Gorąco polecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Rozmawiałem na ten temat z kolegą z forum mającym doświadczenia ze stellami du?źo większe ni?ź ja, (ja mam mizerne) , i stwierdził ?źe jeśli jest z zapasem to tragedii cenowej niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 ...tragedii nie ma, ale mogły by być tańsze z racji rocznika. P.S. mam/miałem wszystkie Stelle do 95` <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 więc za jaką cenę warto by było kupić? Chocia?ź wątpię ?źe sprzeda je poni?źej ceny jaką zapłacił w hameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Skoro model 2010 (Fe) mo?źna wyrwać za circa 1800-1900PLN plus szpulę za 380PLN to nie wypada aby model z 2004 roku był dro?źszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam,czasami nie jestesmy w stanie ogarnac czy wypada czy nie wypada,stella z 98r bardzo czesto pojawia sie w cenie około 1400zł,plus szpula(zapas) do niej za 300zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ciekawe, dlaczego w niekt?łrych sklepach Stella 07 jest dro?źsza od od tej z 2010 r ? Czy chodzi o stare zapasy ? Albo, jak ktoś wcześniej pisał, Stella 95\98 zbli?źona do Stelli tej najnowszej. Inna sprawa - u?źywany TP F w cenie Stelli 95 (?) Prawo rynku to brak logiki w\g mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 No dokładnie cos teraz jest nie na rzeczy,bo kilka miesiecy temu na portalu aukcyjnym poszedł TPFA4000(lekko uzywany ) za 1350zł a gdzie mu tam do stelek z rok?łw 98 do 01.wiec sugerując sie takimi cenami to stella fb z zapasem za dwapińcet,jest dobrą cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 No dokładnie cos teraz jest nie na rzeczy,bo kilka miesiecy temu na portalu aukcyjnym poszedł TPFA4000(lekko uzywany ) za 1350zł a gdzie mu tam do stelek z rok?łw 98 do 01.wiec sugerując sie takimi cenami to stella fb z zapasem za dwapińcet,jest dobrą cena. ... właśnie o tym TP myślałem.(i nie tylko) Zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 No dokładnie cos teraz jest nie na rzeczy,bo kilka miesiecy temu na portalu aukcyjnym poszedł TPFA4000(lekko uzywany ) za 1350zł a gdzie mu tam do stelek z rok?łw 98 do 01.wiec sugerując sie takimi cenami to stella fb z zapasem za dwapińcet,jest dobrą cena. ... właśnie o tym TP myślałem.(i nie tylko) Zgroza No masakra,w ostatnich miesiacach myslałem sobie sprawic takiego FA ot tak zeby był w zapasie,no i nic nie ma szans(no są ale za jaka kase...) jeszcze w zeszłym roku,na all..były po około 6-7st?łwek i wisiały,sporo a teraz..no wariacja na całego,na stelle niema takiego parcia jak na TP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Nie tak dawno sprzedałem TP 4000 FA za 450 zł, a TP 4000 F za ... 300 zł. Stan idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi