Skocz do zawartości

SHIMANO STELLA 4000 FB

5384

Rekomendowane odpowiedzi

To intrygujące jak tanio te modele chodzą. Swoją wyrwałem za cenę sklepową (nadto przyzwoitą) jednak, ... patrząc na rynek czułem się nabity w butelkę. To na początku. Teraz ju?ź tak nie myślę. Ot normalny, świetny młynek i tyle :D

PS.

Sorki, ?źe mało konkret?łw. Nie rozczulam się nad młynkami. Na razie jeszcze niezbyt wiele nim miałem okazję łowić. Nad wodą kilkunastokrotnie. Spisuje się znakomicie i ......... tyle ;) .

Potwierdzam slowa Waldka, ze to bardzo dobry kreciol;/ ja na niego nie narzekalem. Szpule pasuja jeszcze do modelu 01 i odwrotnie;/ To ostatnia stella, ktora ma na kole jeszcze czarna powloke no i oczywiscie spowolniona oscylacje szpuli,

okolo 4 ruchy korba, zanim szpula wroci do pozycji wyjsciowej ;/

Generalnie moje zdanie jest takie, ze im starsza stella od najnowszej 10 do 00 tym lepsza )

Witam

Właśnie odebrałem Stelkę 4000 FB i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Świetnie kręci strasznie płynnie i cicho. Zaraz lecę nad rzekę chocia?ź na chwilę bo nie wytrzymam :D

Czytając opinie u?źytkownik?łw Stelli nasuwa się następujące stwierdzenie: STELLA I WSZYSTKO JASNE.

Pozdrawiam posiadaczy tego młynka B)

Witam

Właśnie odebrałem Stelkę 4000 FB i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Świetnie kręci strasznie płynnie i cicho. Zaraz lecę nad rzekę chocia?ź na chwilę bo nie wytrzymam :D

Czytając opinie u?źytkownik?łw Stelli nasuwa się następujące stwierdzenie: STELLA I WSZYSTKO JASNE.

Pozdrawiam posiadaczy tego młynka B)

Tylko, z tej radości nie wrzuć jej do wody. :lol: Sorki, ?źyczę bezproblemowego u?źytkowania. B)

No ju?ź jestem po kr?łtkim intensywnym teście :D

We wsp?łłpracy z kijem jeszcze lepiej się prezentuje :D

Nie obyło się bez chrztu wodą :D Deszcz lał :D

Og?łlnie bardzo po?źądny kręcioł. Polecam

Pod koniec sezonu wypowiem się bardziej szczeg?łłowo B)

Pozdrawiam forumowicz?łw B)

Ciekawe, dlaczego w niekt?łrych sklepach Stella 07 jest dro?źsza od od tej z 2010 r ? Czy chodzi o stare zapasy ? Albo, jak ktoś wcześniej pisał, Stella 95\98 zbli?źona do Stelli tej najnowszej.

Inna sprawa - u?źywany TP F w cenie Stelli 95 (?) Prawo rynku to brak logiki w\g mnie ;)

No dokładnie cos teraz jest nie na rzeczy,bo kilka miesiecy temu na portalu aukcyjnym poszedł TPFA4000(lekko uzywany :unsure: ) za 1350zł :huh: :huh: :huh: a gdzie mu tam do stelek z rok?łw 98 do 01.wiec sugerując sie takimi cenami to stella fb z zapasem za dwapińcet,jest dobrą cena.

No dokładnie cos teraz jest nie na rzeczy,bo kilka miesiecy temu na portalu aukcyjnym poszedł TPFA4000(lekko uzywany :unsure: ) za 1350zł :huh: :huh: :huh: a gdzie mu tam do stelek z rok?łw 98 do 01.wiec sugerując sie takimi cenami to stella fb z zapasem za dwapińcet,jest dobrą cena.

... właśnie o tym TP myślałem.(i nie tylko) Zgroza :angry:

... właśnie o tym TP myślałem.(i nie tylko) Zgroza :angry:

No masakra,w ostatnich miesiacach myslałem sobie sprawic takiego FA ot tak zeby był w zapasie,no i nic nie ma szans(no są ale za jaka kase...) jeszcze w zeszłym roku,na all..były po około 6-7st?łwek i wisiały,sporo a teraz..no wariacja na całego,na stelle niema takiego parcia jak na TP :unsure: :unsure: