janusz.walaszewski Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam serdecznie. W skrócie; chcę sfinalizować zakup sprzętu foto przez OLX. Ponieważ nie ma takich zabezpieczeń jak na All... Wskazany jest odbiór osobisty, dlatego pomyślałem, że mógłbym skorzystać z pomocy/pośrednictwa kolegi z jb.pl - o ile taki kolega się znajdzie. Pozdrawiam Ewentualne dalsze ustalenia proszę na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Czesć Janusz. Co prawda nie jestem z Piotrkowa ale ...w weekendy zazwyczaj zjeżdżam do Łodzi a 26-30.08 jedziemy na Parsętę (będziemy nocować w Rościnie). Jak żaden lokals się nie odezwie to mógłbym ew w sob czy niedz podjechać z Łodzi do Piotrkowa, zakupić i Ci przywieźć na Pomorze..o ile to nie teleskop Hubble ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi