kardi Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Cześć. Nie zawsze świeci słońce...☹️Wczoraj na płani Sanu koło wiaty Vision, lekko powyżej wyspy utopiłem odpinaną kieszeń od woderów simms. Kieszeń jest zapięta, a w środku pudełka z mnóstwem much, w tym mały czarny wheatley z okienkami. Znalazcę proszę o kontakt, część muszek ma znaczenie sentymentalne. Mój nr to 602 79 58 04. Mail pawelbugajski@onet.eu Liczę na bystre oko i muszkarską solidarność. Wiadomość umieściłem także na fb. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Pływająca/tonąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Napewno popłynęła z prądem kupę metrów, ale jak szybko takie coś w końcu tonie to cholera wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Nie chciałbym być złym prorokiem. Ale zapewne te muchy są już w Skiroławkach, mimo, ze to nie nad Sanem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 A ja tam trzymam kciuki za Pawla pudelko i wiem, ze to mozliwe go znalezc.Ukochanego woblera mojego serdecznego przyjaciela urywanego w Renie juz trzy razy,- trzy razy znalazlem. Raz nawet po miesiacu albo dluzej i to po przyborze wody. Wobler byl i jest plywajacy, wiec prosta logika nakazywalaby szukanie go Holandii....A jednak...Wiem, ze to byl po prostu przypadek, wielkokrotny przypadek, ale czy kazdy kto cos zgubi nie czeka na niego...? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Dzisiaj i jutro zawody spinningowe na Sanie, od Leska do Łukawicy, może ktoś znajdzie, trzeba wierzyć w dobrych ludzi ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Paweł życzę aby sie znalazła. Kiedyś na Średniej Wsi zgubilem patkę c&f pełną much. Napłynela na kumpla który łowił gdzieś przy ujsciu Hoczewki ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 "Paweł życzę aby sie znalazła. Kiedyś na Średniej Wsi zgubilem patkę c&f pełną much. Napłynela na kumpla który łowił gdzieś przy ujsciu Hoczewk"iJeżeli Pawła kieszeń płynęła to jest szansa że ktoś zauważył i wyłowił. Jak utonęła to jest jeszcze większa szansa na odnalezienie na małej wodzie. W końcu trochę ludzi spaceruje po Sanie. Pytanie kto znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 No i się znalazło......Chciałbym mieć tyle farta ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 To nie kwestia fartu .Karma wraca Dobro ciągnie do dobra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 To nie kwestia fartu .Karma wraca Dobro ciągnie do dobra Fakt, znalezione przez kolegę po kiju. Muszkarska solidarność i fb upowszechnienie .Dam cynk gdy zguba będzie już w domu,To co specjalnie cieszy to stary okienkowy wheatley no i mnóssstwo także starych much. No i kieszeń którą lepiej umocuję, BOB, dziękuję za miłe słowa.Karma wraca...może jutro wspomnę o zgoła innej interpretacji... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Piękna woda. Bardzo polubiłem łowienie w lasach. Same plusy Dobrze, że się zguba znalazła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Łupawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Fajna historia. Gratuluję odzyskania zguby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi