Skocz do zawartości

Zguba

kardi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Nie zawsze świeci słońce...☹️Wczoraj na płani Sanu koło wiaty Vision, lekko powyżej wyspy utopiłem odpinaną kieszeń od woderów simms. Kieszeń jest zapięta, a w środku pudełka z mnóstwem much, w tym mały czarny wheatley z okienkami. Znalazcę proszę o kontakt, część muszek ma znaczenie sentymentalne. Mój nr to 602 79 58 04. Mail pawelbugajski@onet.eu Liczę na bystre oko i muszkarską solidarność. Wiadomość umieściłem także na fb. Pozdrawiam

• Like 3

A ja tam trzymam kciuki za Pawla pudelko i wiem, ze to mozliwe go znalezc.

Ukochanego woblera mojego serdecznego przyjaciela urywanego w Renie juz trzy razy,- trzy razy znalazlem. 

Raz nawet po miesiacu albo dluzej i to po przyborze wody. Wobler byl i jest plywajacy, wiec prosta logika nakazywalaby szukanie go Holandii....A jednak...

Wiem, ze to byl po prostu przypadek, wielkokrotny przypadek, ale czy kazdy kto cos zgubi nie czeka na niego...?

• Like 6

"Paweł życzę aby sie znalazła. Kiedyś na Średniej Wsi zgubilem patkę c&f pełną much. Napłynela na kumpla który łowił gdzieś przy ujsciu Hoczewk"i

Jeżeli Pawła kieszeń płynęła to jest szansa że ktoś zauważył i wyłowił. Jak utonęła to jest jeszcze większa szansa na odnalezienie na małej wodzie. W końcu trochę ludzi spaceruje po Sanie. Pytanie kto znajdzie.

• Like 1

To nie kwestia fartu ;) .

Karma wraca :)

Dobro ciągnie do dobra :D

Fakt, znalezione przez kolegę po kiju. Muszkarska solidarność i fb upowszechnienie :).Dam cynk gdy zguba będzie już w domu,To co specjalnie cieszy to stary okienkowy wheatley no i mnóssstwo także starych much. No i kieszeń którą lepiej umocuję, :)

BOB, dziękuję za miłe słowa.Karma wraca...może jutro wspomnę o zgoła innej interpretacji... :rolleyes:

post-46397-0-56850500-1598305553_thumb.jpg

• Like 10