Vasyl Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam.Mam pytanie. Czy ktoś wie czy i jak przerobic hamulec na mocniejszy w Daiwie Presso i gdzie zakupić ewentualnie części do tegoż tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 mocniejszy hamulec masz seryjnie zamontowany w obydwoch dloniach - kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam.Mam pytanie. Czy ktoś wie czy i jak przerobic hamulec na mocniejszy w Daiwie Presso i gdzie zakupić ewentualnie części do tegoż tuningu. Oczywiście można poddać Presso tunignowi. Można w nim zmienić szpulkę na ZPI CP-301 Mg Pixy spool, dodać nowe rączki Daiwa Cork knobs z Bassart'a. Oczywiście można też zrobić tuning hamulca. Wiem, że można napisać do firmy Smoooth Drag email:Info@SmoothDrag.com i oni Tobie przyślą części do hamulca np. z Carbon Tex'u. Patrz w kierunku Xtreme Smoothies. Strona z hamulcami: http://www.smoothdrag.com/ PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 A jeszcze taniej to możesz sprzedać Presso i kupić sobie Pixy. Ma mocniejszy hamulec i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi