Skocz do zawartości

Mocne agrafki do małych woblerów

Gruzin

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję mocnych, sprawdzonych agrafek do niewielkich przynęt.

Sprawdziłem do tej pory spinwala i dragona. Spinwal 18 po kilku otwarciach przestaje wsp?łłpracować i na og?łł w og?łle nie daje sie go zapiąć.

Dragony są lepsze, ale te?ź gubią kształt i chocia?ź zamykają się to tracę do nich zaufanie. Boję się, ?źe większy kleks odpłynąłby z wobem w gębie.

Często nad wodą zmieniam przynęty i eksperymentuję dlatego potrzebuję czegoś, co po kilku takich zmianach nie traci właściwości/kształtu. Bo teraz po jednym wypadzie na klenie mam jedną do kilku agrafek do wyrzucenia :(

Czy zna ktoś mocne, solidne, niewielkie (powiedzmy wielkość spinwalowych 18 lub dragonoskich 20) agrafki do kleniowych wobk?łw? Mogą być r?łwnie?ź sprzedawane poza granicamu (ebay).

popatrz te?ź na ageafki Ular,- dla mnie do wobler?łw to nr 1.

Nie są drogie, a jakośc naprawdę wysoka :D

Popieram

U?źywam do spiningu wersji 10 kg i są rewelacyjne. malutkie cieniutkie a jednocześnie bardzo mocne. Nigdy się nie zda?źyło jakieś rozpięcie czy rozgięcie. Myślę ?źe są o wiele mocniejsze ni?ź w opisie.

Dostałem agrafki G. Odeleckiego, przeszły pierwsze testy. Faktycznie jest to towar wysokiej jakości. Zrobione z mocnego, sprę?źystego drutu. Po kilkugodzinnym łowieniu nie zanotowałem odkształceń agrafki, a przynęty zmieniam często. Dziękuję za polecenie i sam polecam :D

Dostałem agrafki G. Odeleckiego, przeszły pierwsze testy. Faktycznie jest to towar wysokiej jakości. Zrobione z mocnego, sprę?źystego drutu. Po kilkugodzinnym łowieniu nie zanotowałem odkształceń agrafki, a przynęty zmieniam często. Dziękuję za polecenie i sam polecam :D

Potwierdzam. Są świetne i nawet mimo dość niezgrabnych łap, daje radę z rozm. NO 20. Po kilkunastu godzinach i kilku kontaktach z odczepiaczem agrafka dalej robi swoje.