Gruzin Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Poszukuję mocnych, sprawdzonych agrafek do niewielkich przynęt. Sprawdziłem do tej pory spinwala i dragona. Spinwal 18 po kilku otwarciach przestaje wsp?łłpracować i na og?łł w og?łle nie daje sie go zapiąć. Dragony są lepsze, ale te?ź gubią kształt i chocia?ź zamykają się to tracę do nich zaufanie. Boję się, ?źe większy kleks odpłynąłby z wobem w gębie. Często nad wodą zmieniam przynęty i eksperymentuję dlatego potrzebuję czegoś, co po kilku takich zmianach nie traci właściwości/kształtu. Bo teraz po jednym wypadzie na klenie mam jedną do kilku agrafek do wyrzucenia Czy zna ktoś mocne, solidne, niewielkie (powiedzmy wielkość spinwalowych 18 lub dragonoskich 20) agrafki do kleniowych wobk?łw? Mogą być r?łwnie?ź sprzedawane poza granicamu (ebay). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ja od kilku lat uzywam agrafek Grześka Odoleckiego (Jan-Tex chyba taka nazwa handlowa ) jak narazie nie znalazłem alternatywnego zamiennika, mocne z cienkiego drutu , nie odkształcają się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Nie znalazłem ich w sprzeda?źy online Nie da się nawet podglądnąć jak wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Nie znalazłem ich w sprzeda?źy online Nie da się nawet podglądnąć jak wyglądają. Da się, pod latarnią najciemniej http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=343844 &&srch=agrafki+odoleckiego#msg_343844 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No tutaj były mo?źe i są http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=343844 &&srch=Odoleckiego#msg_343844 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dzięki Janusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Spinwal no20/A (5kg), wsuwane (!) - i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Spinwal no20/A (5kg), wsuwane (!) - i problem z głowy Pr?łbowałem tych. Bardzo niewygodne jak dla mnie, nie na moje niezgrabne paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Agrafki solvroken najmniejszy model, dro?źsze od dragona i spinwala ale nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 jest gdzies watek o testach agrafek na zrywanie, tam jest kilka dobrych modeli, z wlasnego doswiadczenia polecam ever green wide, male ownery i spinwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A ja polecę Daiwa Tournament 8-SNAP 6kg i moc jest z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, jest z czego wybierać. Będę testował po kolei, zaczniemy od tych od pana Odoleckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27545&am p;prevloaded=1&&start=20 (tabela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 popatrz te?ź na ageafki Ular,- dla mnie do wobler?łw to nr 1. Nie są drogie, a jakośc naprawdę wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 popatrz te?ź na ageafki Ular,- dla mnie do wobler?łw to nr 1. Nie są drogie, a jakośc naprawdę wysoka PopieramU?źywam do spiningu wersji 10 kg i są rewelacyjne. malutkie cieniutkie a jednocześnie bardzo mocne. Nigdy się nie zda?źyło jakieś rozpięcie czy rozgięcie. Myślę ?źe są o wiele mocniejsze ni?ź w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 10 i 20 kg Ulary nadają sie te?ź do gł?łwek, ale ze wzgledu na swoją konstrukcję zapiecia - 35kg-mowe i więcej ju?ź nie wło?źysz do oczka głowki... No ale coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 JA jade na Jaxonach i jakoś nigdy mnie nie zawiodły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dostałem agrafki G. Odeleckiego, przeszły pierwsze testy. Faktycznie jest to towar wysokiej jakości. Zrobione z mocnego, sprę?źystego drutu. Po kilkugodzinnym łowieniu nie zanotowałem odkształceń agrafki, a przynęty zmieniam często. Dziękuję za polecenie i sam polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dostałem agrafki G. Odeleckiego, przeszły pierwsze testy. Faktycznie jest to towar wysokiej jakości. Zrobione z mocnego, sprę?źystego drutu. Po kilkugodzinnym łowieniu nie zanotowałem odkształceń agrafki, a przynęty zmieniam często. Dziękuję za polecenie i sam polecam Potwierdzam. Są świetne i nawet mimo dość niezgrabnych łap, daje radę z rozm. NO 20. Po kilkunastu godzinach i kilku kontaktach z odczepiaczem agrafka dalej robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi