Yeah Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 taki pomysl mam... ze mozna by wymagac od uzytkownikow zamieszczajacych posty w dziale Kupie/Sprzedam.. zeby w temacie pisali czego dotyczy ogloszenie.czy towar jest sprzedawany czy poszukiwany. wystarczyło by wprowadzić oznaczenie dla sprzedam i [K] dla kupie. mysle ze w znacznym stopniu usprawnilo by to przegladanie ogloszen. mysle ze w dobrym guscie bylo by takze umieszczanie cen, chociaz przyblizonych, w tresci ogloszenia co Wy na to? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Tylko co niektórzy nie umieszczają cen w treści ogłoszenia. a z tymi wymaganiami podałem wcześniej lepszy pomysł. Poprostu wystarcz kliknąć edytuj i w temacie ogłosznie wpisać NIEAKTUALNE i ten pomysł najlepiej zdałby egzamin. Ja np. wpisuję w temacie NIEAKTUALNE a treść kasuje wpisując brak treści wiadomości. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 no to tez wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Bardzo dory pomysł, powinno to być w regulaminie. Czasami tematy postów nic ze sobą nie niosą, a chyba powinny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 ciesze sie ze mnie popierasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mleko_1 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 a Z znaczy zamienieU - ukradlem i chce sprzeadcO- oddam Dobre ale takie literki moga byc mylace w oznaczeniu nazw kij i multiplikatorów. np. Daiwa 100L SShimano Antares DC7 K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 a Z znaczy zamienieU - ukradlem i chce sprzeadcO- oddam Dobre ale takie literki moga byc mylace w oznaczeniu nazw kij i multiplikatorów. np. Daiwa 100L SShimano Antares DC7 K dlatego dobrze umieścić je w nawiasie na początku opisu np. Daiwa 100L [K]Shimano Antares DC7 i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mleko_1 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Dobry pomysl ale w opisach zmiesci sie tytulSprzedam Nowiutkiego Shimano Antares DC7 za jedyne 2 zlote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 a Z znaczy zamienieU - ukradlem i chce sprzeadcO- oddam Dobre ale takie literki moga byc mylace w oznaczeniu nazw kij i multiplikatorów. np. Daiwa 100L SShimano Antares DC7 K Chyba nie zrozumiałem żartu dotyczącego litery Ujak dla mnie to jest UUuuuuu niesmaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mleko_1 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Taki zarcik...kilka razy widzialem jak kradli ze sklepow prznety wiec taka mysl sie nasuneła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Standerus a ja to nigdy nie sprzedałbym nerki mojej żony <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Yeah
taki pomysl mam...
ze mozna by wymagac od uzytkownikow zamieszczajacych posty w dziale Kupie/Sprzedam.. zeby w temacie pisali czego dotyczy ogloszenie.
czy towar jest sprzedawany czy poszukiwany.
wystarczyło by wprowadzić oznaczenie dla sprzedam i [K] dla kupie.
mysle ze w znacznym stopniu usprawnilo by to przegladanie ogloszen.
mysle ze w dobrym guscie bylo by takze umieszczanie cen, chociaz przyblizonych, w tresci ogloszenia
co Wy na to?
pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi