fedx Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Koledzy muszkarze orientuje się może ktoś z Was gdzie w Dublinie można znaleźć fajny sklep o tematyce muszkarskiej, najlepiej taki który oferuję atrakcyjne ceny i różnej maści wyprzedaże. Wybieram się w lipcu do Dublina i zastanawia się czy może warto pomyśleć o jakiś zakupach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 W irlandzkich sklepach atrakcyjne ceny raczej nie istnieja. Zaopatrzenie zwykle dramatyczne w porownaniu z polskimi sklepami, wiec lepiej chyba isc na piwo niz do wedkarskiego.A gdybys chcial polaczyc piwo ze sklepem, to na Temple Bar wejdziesz na jeden. Sam srodek miasta, tu masz linka. Ale raczej skup sie na piwie http://www.rorys.ie/content.php?ID=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Dziwne że tak to wygląda bo Wyspy zawsze kojarzyły mi sie z muszkarstwem i sądziłem że nie tylko wybór ale i ceny wybranych produktów sprzedawanych w ramach clearance sale mogą być atrakcyjne. W każdym razie dzięki za info, skupie się na pierwotnym celu czyli napojach chłodzących z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Słabo wartoWarto pomyslec np o odwiedzeniu Bigosa - za kasę którą wydałbyś bez sensu w kiepskim sklepie połowisz jak człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Dziwne że tak to wygląda bo Wyspy zawsze kojarzyły mi sie z muszkarstwem i sądziłem że nie tylko wybór ale i ceny wybranych produktów sprzedawanych w ramach clearance sale mogą być atrakcyjne. W każdym razie dzięki za info, skupie się na pierwotnym celu czyli napojach chłodzących z pianką Nie wyspy tylko wyspa, niestety nie ta gdzie jedziesz Wszyscy kupuja w UK, taniej, wyprzedaze itd. Jest jeden facet w Ire, Pat Nolan, ma mase swietnych materialow, wiele nieosiagalnych normalnymi drogami. Mieszka niestety poza Dublinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi