dyliog Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Na początku chciałbym się przedstawić z racji tego, że jestem nowy.A więc mam na imię Łukasz, około 2 miesięcy temu postanowiłem zabrać się za robienie własnych woblerów Namiary na to forum dał mi kolega i postanowiłem się trochę pochwalić. Dużo tematów już tutaj przewertowałem i naprawde jestem pełen podziwu co niektorzy potrafią robić za przynęty. Nigdy nie przypuszczałem, że jest tak wielu wędkarzy, którzy naprawde profesjonalnie podchodzą do wyrobu własnych przynęt.Ja oczywiście dopiero zacząłem przygodę z dłubaniem i dochodziłem do końcowych efektów metodą prób i błędów dlatego nie oczekujcie jakiejś niesamowitej rewelacji.Oto kilka moich samoróbek: dł - 8-10cm waga- około 10g 10 cm, 9g, tonący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Bardzo ładne woblerki na pewno będą bardzo skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witamy wśród samodłubaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Oby tak dalej ! Witamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Oto moje 2 kolejne:troche mi lakier markera rozmazal... W najbliższym czasie wrzuce jeszcze kilka zdjęć bo ostatnio zabrałem sie za obklejanie woblerów materiałem brokatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam w świecie zrób se sam powodzenia w dalszej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapelan Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Bardzo ładne zwłaszcza ten drugi mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi