jabadaon Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Cześć Panie i Panowie.Szukam jak w tytule. Mamy z moją panią już dość odkurzania z kablem, a potem mop. Na rynku jest taki ogrom tego, że nie ogarniam. Z założenia do mieszkania 60 metrów z psem ...goldenem....Cena plus minus 1000 zł, jak będzie trzeba to się dołoży.Będę wdzięczny za wszelakie sugestie.Pozdrawiam, nienawidzący sprzątać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Mam super hiper odkurzacz piorący, zanim go przygotuje do prania to mopem jestem w połowie roboty a jest prawie 200 metrów. Jak już to dywanik odświeżę. Ze względu na alergie syna jest tylko jeden reszta to parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Takiego nie chcę ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Mieszkamy z kotem o długiej sierści. Najlepszy zestaw to odkurzacz jeżdżący + odkurzacz bez kabla z turboszczotką. Co do zmywania to tylko mop. Odpuść wszystkie odkurzacze myjące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Eeeee... pionowy i bez kabla nie jest taki zly. Ale dobry.... hmmm to w miare jest jakis philips ale koszt okolo 2k. Na Twoim miejscu rozwazylbym mop samobiezny taki zeby sie plyn wlewalo bo taki na sama wode jest slaby. Nalewasz plynu i wody odpalasz o po 40m dziwisz sie wylewajac plyn ze miales tak brudno i puszczasz ponownie. Jedyny minus ze tv nie poogladasz w pokoju gdzie sprzata Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi