bzman Opublikowano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) Ostatecznie kupiony zestaw kij + młynek: Shimano Beastmaster FX Spinning 2,40m 5-21g + Daiwa BG 2500.Dziękuję Wam za pomoc Edytowane 5 Września 2020 przez bzman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 "Połamania" zobaczysz na jednym zestawie się nie skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubUrsynpw Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Cześć wszystkim, ja w sumie podobnie jak w temacie, też do 700, do szczupaka na lekko.Z łódki, przynęty: obrotówki 4-5, wahadła 2, gumy, długość? Jestem otwarty, niby wolę dłuższe kije ale dlaczego nie spróbować czegoś krótszego? Nie potrzebuję super x fast telegrafu,ważny jest wyrzut (bardziej długość niż precyzja) i żeby ryby nie zlatywały. Popcornu nie serwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Mogę z czystym sumieniem polecić Fujishi (kiedyś Fujitsu) Shogun SH.Na tym forum były mocno krytykowane, zwłaszcza przez osoby które nigdy nie miały tych wędek w rękach.Ja miałem dwa modele, 2,15m do 42g i 2,30m do 11g.Byłem z nich zadowolony, odsprzedałem kumplowi który łowi na nie do dziś i bardzo sobie chwali.Świetne, mięsiste blanki, przyzwoicie uzbrojone w dobrej klasy komponenty.Może i trochę ciężkawe, ale dobrze wyważone i przez to nie męczą ręki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubUrsynpw Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Dzięki!wyglądają dobrze, chyba kupię do pomacania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) Chciałem napisać popatrz na st croix seria premier-fajne kije do takich zastosowań np. model ps 76mf2- ale nie wiedziałem, że są już za ponad 10 stówek. Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Ostry krokodylec1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Premierki świetnie nadają się pod zębatego.Ale z ceną to ich troszkę poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubUrsynpw Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Trzeba będzie popatrzeć na olx;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 (edytowane) nie lepiej mojo bassa MJS71mf2,węgiel sc3 ,kij uniwersalny perełka na sandała i szczupaka..jak twierdzi Remik z CF..., Edytowane 11 Stycznia 2022 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Mam tego mojo i naprawdę bardzo fajny patyk pod jiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel131 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Witam,Chciałbym prosić Was o poradę. Poszukuję odpowiedniej wędki do połowu szczupaka pod mój styl łowienia oraz charakterystykę łowiska. Będę łowił w płytkich żwirowiskach o głębokości 1,5-3m. Głównymi przynętami będą gumy 10-12cm na główkach 3-6g więc dosyć lekko. Potrzebuję kija o długości ok 2,5m oraz wyrzucie max ok 25g,który będzie miał ładne ugięcie oraz pracę na całym blanku. Lubię szybkie blanki. Typowa sandaczówka z sztywnym blankiem i pracą głównie szczytową nie bardzo mi odpowiada. Na rynku jest multum kijów, ale w moich rejonach wybór w sklepach jest dosyć ubogi. Mogę przeznaczyć na ten cel ok 500zl. Prosiłbym Was o jakieś propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 A na przykład Konger World Champion II Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszxt Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Jaxon green Point 240 cm cw 30 gram. Użytkuje i na takie łowienie będzie dobry. Szybki w zacieciu a pod ryba się głęboko kładzie. Mimo że to budżetowy bardzo kijek to daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Sg2 albo sg4 od savage gear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 (edytowane) Sg2 albo sg4 od savage gearJest nawet taka sg4. Medium game 2,51 m i 7-25 g.I chyba w 5 stówach się zmieści Edytowane 21 Września 2022 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 A na przykład Konger World Champion II Turbo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi