@slider@ Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Tak jeszcze mi wlazlo do glowy zeby mozna zalozyc taki rozdzial gdzie mozna by sie umowic ma wspolne wedkowanie lub spotkania. Pozdrawiam Slider Tonący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Slider mi sie wydaje Ze nie ma chyba Potrzeby rozdrabniana forum na mniejsze. Poniewaz straci ono na swojej jakości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Tak jeszcze mi wlazlo do glowy zeby mozna zalozyc taki rozdzial gdzie mozna by sie umowic ma wspolne wedkowanie lub spotkania. Pozdrawiam Slider Tonący ja myśle, że to całkiem dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 A priv nie wystarczy? Zeby skrzyknac kilku znajomych jak znalazl moim zdaniem A jak ma wyjsc wieksza imprezka, to forum ogolne lub wiesci znad wody są mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
@slider@
Tak jeszcze mi wlazlo do glowy zeby mozna zalozyc taki rozdzial gdzie mozna by sie umowic ma wspolne wedkowanie lub spotkania.
Pozdrawiam
Slider Tonący
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi