Pike_69 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 WitamCzy ktoś miał okazje tam łowić ? Planuje wyskoczyć we wrześniu Wyjazd na jeden dzień Jezioro spore wiec może ktoś podpowie gdzie szukać szczupaka i okonia Dziękuje z góry za każda podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Jest tam fajny ośrodek (dawniej stajnie - miejscowi będą wiedzieć o co chodzi, popytaj) ,nie znam nazwy . Pamiętam , że można było łódkę wynająć i daleko nie musisz pływać. Znajdziesz ryby w okolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Fajne jezioro kilka ładnych lat temu tam jeździłem do Sorkwit, jest tam fajna wyspa i wcześnie rano okonie brały tam jak głupie, ale trzeba ze 2 kilometry płynąć od zamku, pływałem bez echa z miejscowym, z brzegu też się trafiają fajne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Dzięki za podpowiedz Myślałem o tej wyspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Piękne jezioro z dużymi okonimai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi