JohnyKriss Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam.Macie jakiś sposób na czyszczenie pędzla po malowaniu w lakierze poliuretanowym.wiem, że można zanurzać woblery ale ja maluje pedzlem tylko, że później idzie do wyrzucenia bo nie mam żadnego środku na umycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Rozpuszczalnik /rozcieńczalnik poliuretanowy powinien zadziałać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitiki Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Nawet zwykła benzynka lub rozcieńczalnik "uniwersalny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mytmp Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Jest jakaś przewaga malowania pędzlem od zanurzania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Jak się wobler w puszcze/słoiku nie mieści zostaje pędzel (lub foliowka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKriss Opublikowano 1 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Nie chodzi o to czy lepiej przez zanurzanie czy nie??? Mam kilka wobków i nie chce się mamrać ze słoikiem bo nie wiadomo czy później nie zaschnie i nie pójdzie do wywalenia.i maluje pedzlem a zwykly rozpuchol nie będzie pędzel po dwóch malowaniach do wywalenia pozostaje więc tylko sklepowy rozpuszczalnik dedykowany do poliuretanu tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKriss Opublikowano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Dobra rozwiązałem problem załatwił aceton???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Fantastyczne.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi