troutowy Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam. Świeży potrzebuje porady. Silnik wisi na pawęży na motylach jeszcze przed stałym zamocowaniem. Power trym w tej pozycji jest na maxa u dołu. Pomimo to silnik według mnie jest trochę pod złym kątem. Co z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 troutowy Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Foto o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Można kupić osłony pawęży w kształcie klinu, popatrz na allegro. Może to wystarczy. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Może coś takiego zastosuj https://allegro.pl/oferta/ochraniacz-pawezy-45x36-cm-klin-bialy-pod-silnik-9340829436?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_turystyka_sport_turism&ev_adgr=Turystyka&gclid=EAIaIQobChMI54yn0arG6wIV0QJ7Ch22fgqQEAQYASABEgIS9fD_BwE Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez perch22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Podkładka pod silnik w formie klina np https://zefir.sklep.pl/1023-oslona-pawezy-44cm-klin-czarna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Klin. Który producent łodzi stworzył takie cudo? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Mam ten sam problem w pontonie.Osłony pawęży (kliny) które są np. na allegro raczej nie rozwiążą problemu. Są za długie. Przy takiej różnicy grubości dołu i góry wszystko byłoby oki, gdyby miały wysokość (długość) o połowę mniejszą. Może ktoś z Was natknął gdzieś na takie krótkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
troutowy
Witam. Świeży potrzebuje porady. Silnik wisi na pawęży na motylach jeszcze przed stałym zamocowaniem. Power trym w tej pozycji jest na maxa u dołu. Pomimo to silnik według mnie jest trochę pod złym kątem. Co z tym fantem zrobić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi