RulleZ Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Powoli i nieubłaganie, z całego tego chlipen schlochen, wychodzi.. z już z nami pozostanie nadzwyczaj proste, lecz bardzo popularne pytanie.. I jak mam teraz żyć, co ze sobą począć, co biedny mam myśleć? O moja ty gazeto, mój drogowskazie, horyzoncie kolorowy .. wracaj! Czekam, cały z gazety ulepiony jestem.. Dowartościowujesz się takim sposobem komunikacji? Nie znasz nic lepszego? Prostszego? Serio pytam co ukształtowało taki sposób komunikacji z Twojej strony? Taki mi się przypomniało "co dla Ciebie jest sufitem intelektualnym, dla mnie jest podlogą". 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nie płakałem też po Pop Foto, ani po Bravo.. Ale przecież nikomu nie bronię szlochać. Tylko czemu chlipać tak publicznie oraz idiotycznie - skoro kolorówka ciągle istnieje, i ma się całkiem dobrze ? A nawet pisują do niej forumowicze j.pl.. a Paweł jest niemniej kompetentny od swoich poprzedników. Którzy chyba splajtowali ze swoim projektem - czego nikt nie oczekiwał. Słabo kupowaliście.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Nie ma co obrażać tego czy innego redaktora. Nie przystoi.Wolny rynek, jeśli komuś nie pasuje, nikt nie zmusza do zakupu. Dla mnie nudy, nawet w sklepie nie chce mi się przeglądać.Ostatnio wkręciłem się "Fishing & travel". Zdecydowanie polecam! Co do przyjazności przekazu. Mam w pracy taki przypadek. Każde stwierdzenie maksymalnie udziwnione, może nawet zabrzmieć ciekawie, ale gdy już się zbierze je w całość, to tak na prawdę nic mądrego do powiedzenia. Tak mi się przypomniało. Edytowane 27 Grudnia 2020 przez korol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Nie płakałem też po Pop Foto, ani po Bravo.. Ale przecież nikomu nie bronię szlochać. Tylko czemu chlipać tak publicznie oraz idiotycznie - skoro kolorówka ciągle istnieje, i ma się całkiem dobrze ? A nawet pisują do niej forumowicze j.pl.. a Paweł jest niemniej kompetentny od swoich poprzedników. Którzy chyba splajtowali ze swoim projektem - czego nikt nie oczekiwał. Słabo kupowaliście.. Ja trochę pochlipuję za PlayBoy Od wielu lat dostawałem na "małego Mikołaja" od mojej żony numer grudniowy. Kilka tekstów/wywiadów przeczytałem a potem wieszałem w moim wędkarskim pokoju i przez cały rok przerzucałem co miesiąc kolejne karty narzekając na marność większości fotografii. W grudniu 2020 zakończyła się polska edycja i jednak szkoda, że coś się skończyło (kiedyś było nawet coś o wędkarstwie ) Edytowane 27 Grudnia 2020 przez BOB 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Po WŚ w obecnym kształcie, na pewno nie będę płakał. Szkoda mi WŚ pod redakcją poprzedników. Tyle lat dobrego periodyku przeminęło bezpowrotnie.To tyle z mojej strony, SKOŃCZYŁEM. Edytowane 27 Grudnia 2020 przez Alexspin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Mam ten numer - BOB Fishing tam też był high life.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Prawda jest taka że owe pismo ma właściciela który wyznaczył kierunek a nowy prezes działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Czy dostaliście już styczniowy numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Czy dostaliście już styczniowy numer?Tak. 29 był w skrzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Nie.. u mnie przychodzi bardzo późno. W zasadzie to zawsze jest już w kioskach... taka prenumerata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Przypomnieliście mi aby sprawdzić w skrzynce ...jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 No nie powiem, nawet jest co czytać. Czyżby chlipanie w internetach pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Skandal! Nadal nie przysłali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Ja też nie mam... A w kioskach od tygodnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Nadanie bylo 22.12 jak dobrze pamiętam, taka datę mialem na kartce z adresem dostawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Dostał ktoś już numer lutowy w prenumeracie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie. Zwyczajowo już go mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie wiem jaki oni mają system tych wysyłek i cykl wydawniczy ale dystrybucja poziom dna i wodorostów. Jak nie przychodzi po tygodniu od ukazaniu się w kioskach, to nie przychodzi w ogóle... miało być nowe, lepsze a lipa jak nie wiem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Bo ryba psuje się od głowy, w tym przypadku od nędznego, kompromitującego sposobu zarządzania przez nieudacznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Aleks, nie wpadaj w przesadę ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Też jeszcze nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Ja dostałem, wczoraj był w skrzynce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 ...dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Brak. Taka to prenumerata, że gazeta szybciej w kiosku niż w skrzynce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Panowie, spokojnie, dziś dopiero 3 lutego, do końca miesiąca jeszcze 25 dni, zdążą doręczyć...Na marginesie, jak tylko sięgnę pamięcią, za rządów poprzednich Redaktorów, WŚ docierał do prenumeratorów między 20-tym a 25-tym miesiąca poprzedzającego numer. Niestety, teraz z Wędkarskiego Świata pozostała tylko okładka, zawartość to niestety w 90%% "padalec" Wędkarstwo Moje Hobby, czyli hobby Pana Redaktora Naczelnego. Lepszy papier, lepszy grzbiet, bo środkowy rozkład nie wypada, ale niestety to tylko tyle lepszego, bo już zawartość na bardzo miernym poziomie = WMH. Jaki Pan, taki kram - jaka redakcja, taka zawartość i dystrybucja - żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi