Skocz do zawartości

Wędkarski Świat po zmianach.

Bootleg

Rekomendowane odpowiedzi

Powoli i nieubłaganie, z całego tego chlipen schlochen, wychodzi.. z już z nami pozostanie nadzwyczaj proste, lecz bardzo popularne pytanie.. I jak mam teraz żyć, co ze sobą począć, co biedny mam myśleć? O moja ty gazeto, mój drogowskazie, horyzoncie kolorowy .. wracaj! Czekam, cały z gazety ulepiony jestem.. :D

Dowartościowujesz się takim sposobem komunikacji? Nie znasz nic lepszego? Prostszego? Serio pytam :) co ukształtowało taki sposób komunikacji z Twojej strony?

Taki mi się przypomniało "co dla Ciebie jest sufitem intelektualnym, dla mnie jest podlogą".

• Like 3

Nie płakałem też po Pop Foto, ani po Bravo.. :) Ale przecież nikomu nie bronię szlochać. Tylko czemu chlipać tak publicznie oraz idiotycznie -  skoro kolorówka ciągle istnieje, i ma się całkiem dobrze ? A nawet pisują do niej forumowicze j.pl.. a Paweł jest niemniej kompetentny od swoich poprzedników. Którzy chyba splajtowali ze swoim projektem - czego nikt nie oczekiwał. Słabo kupowaliście.. :)

• Like 1

Nie ma co obrażać tego czy innego redaktora. Nie przystoi.
Wolny rynek, jeśli komuś nie pasuje, nikt nie zmusza do zakupu. Dla mnie nudy, nawet w sklepie nie chce mi się przeglądać.

Ostatnio wkręciłem się "Fishing & travel". Zdecydowanie polecam! :)

Co do przyjazności przekazu. Mam w pracy taki przypadek. Każde stwierdzenie maksymalnie udziwnione, może nawet zabrzmieć ciekawie, ale gdy już się zbierze je w całość, to tak na prawdę nic mądrego do powiedzenia.   
Tak mi się przypomniało.

Edytowane przez korol
  • Like 1

Nie płakałem też po Pop Foto, ani po Bravo.. :) Ale przecież nikomu nie bronię szlochać. Tylko czemu chlipać tak publicznie oraz idiotycznie -  skoro kolorówka ciągle istnieje, i ma się całkiem dobrze ? A nawet pisują do niej forumowicze j.pl.. a Paweł jest niemniej kompetentny od swoich poprzedników. Którzy chyba splajtowali ze swoim projektem - czego nikt nie oczekiwał. Słabo kupowaliście.. :)

Ja trochę pochlipuję za PlayBoy  :( Od wielu lat dostawałem na "małego Mikołaja" od mojej żony numer grudniowy. Kilka tekstów/wywiadów przeczytałem a potem wieszałem w moim wędkarskim pokoju i  przez cały rok przerzucałem co miesiąc kolejne karty narzekając na marność większości fotografii. W grudniu 2020 zakończyła się polska edycja i jednak szkoda, że coś się skończyło (kiedyś było nawet coś o wędkarstwie ;)  :D )

Edytowane przez BOB
  • Like 5

Po WŚ w obecnym kształcie, na pewno nie będę płakał. Szkoda mi WŚ pod redakcją poprzedników. Tyle lat dobrego periodyku przeminęło bezpowrotnie.

To tyle z mojej strony, SKOŃCZYŁEM.

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

• 4 tygodnie później...

Panowie, spokojnie, dziś dopiero 3 lutego, do końca miesiąca jeszcze 25 dni, zdążą doręczyć...

Na marginesie, jak tylko sięgnę pamięcią, za rządów poprzednich Redaktorów, WŚ docierał do prenumeratorów między 20-tym a 25-tym miesiąca poprzedzającego numer. Niestety, teraz z Wędkarskiego Świata pozostała tylko okładka, zawartość to niestety w 90%% "padalec" Wędkarstwo Moje Hobby, czyli hobby Pana Redaktora Naczelnego. Lepszy papier, lepszy grzbiet, bo środkowy rozkład nie wypada, ale niestety to tylko tyle lepszego, bo już zawartość na bardzo miernym poziomie = WMH. :angry:

Jaki Pan, taki kram - jaka redakcja, taka zawartość i dystrybucja - żenada. :doh:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...