Robert Dorado Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 ale Ci zalazł za skórę :D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Ceterum censeo Carthaginem esse delendam. @Alexspin- Katon Starszy J.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Ceterum censeo Carthaginem esse delendam. @Alexspin- Katon Starszy J.pl. ...i z wątku o gazecie zrobiłeś "Jerkbait sie śmieje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Panowie, spokojnie, dziś dopiero 3 lutego, do końca miesiąca jeszcze 25 dni, zdążą doręczyć...Na marginesie, jak tylko sięgnę pamięcią, za rządów poprzednich Redaktorów, WŚ docierał do prenumeratorów między 20-tym a 25-tym miesiąca poprzedzającego numer. Niestety, teraz z Wędkarskiego Świata pozostała tylko okładka, zawartość to niestety w 90%% "padalec" Wędkarstwo Moje Hobby, czyli hobby Pana Redaktora Naczelnego. Lepszy papier, lepszy grzbiet, bo środkowy rozkład nie wypada, ale niestety to tylko tyle lepszego, bo już zawartość na bardzo miernym poziomie = WMH. Jaki Pan, taki kram - jaka redakcja, taka zawartość i dystrybucja - żenada. Wolny kraj, nie kupuj i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 ...i z wątku o gazecie zrobiłeś "Jerkbait sie śmieje" A tak przy okazji, to Kartaginę założyli Wandale, którzy wyruszyli z terenów dzisiejszej....Polski Co do głównego wątku. Nie rozumiem biadolenia. Nie podoba mi się - nie kupuję. Ja tak robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 A tak przy okazji, to Kartaginę założyli Wandale, którzy wyruszyli z terenów dzisiejszej....Polski Co do głównego wątku. Nie rozumiem biadolenia. Nie podoba mi się - nie kupuję. Ja tak robię. Ło Panie, troszkę się Pan zapędził. Kartaginę założyli Fenicjanie, jak większość starożytnych miast w tamtym regionie. Wandalowie tylko ją podbili jakieś 1300 lat później i zdołali utrzymać na prawie 100 lat. Potem dostali po mordzie od Rzymu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) A tak przy okazji, to Kartaginę założyli Wandale, którzy wyruszyli z terenów dzisiejszej....Polski Hmmmm.... tak średnio. Wandalowie to już czasy po Chrystusie. Katon to coś około 600 lat wcześniej. PS. Kolega mnie uprzedził. Edytowane 3 Lutego 2021 przez Mysha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Gazetka przyszła wczoraj wiec nie ma tragedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Ło Panie, troszkę się Pan zapędził. Kartaginę założyli Fenicjanie, jak większość starożytnych miast w tamtym regionie. Wandalowie tylko ją podbili jakieś 1300 lat później i zdołali utrzymać na prawie 100 lat. Potem dostali po mordzie od Rzymu Faktycznie, to nie ta wojna. Cały czas wydawało mi się, że podbili ją wcześniej, jeszcze przed punickimi, Edytowane 3 Lutego 2021 przez korol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Ło Panie, troszkę się Pan zapędził. Kartaginę założyli Fenicjanie, jak większość starożytnych miast w tamtym regionie. Wandalowie tylko ją podbili jakieś 1300 lat później i zdołali utrzymać na prawie 100 lat. Potem dostali po mordzie od Rzymu ... a potem nadszedł czas Pawła Mireckiego, przejął antyczne media i zrobił "w różowego" wszystkich łaknących wiedzy o współczesnym, polskim wędkarstwie. I jeszcze każe czekać na te kluczowe dla życia informacje!!! PS @Goliat, to nie przytyk do Ciebie, ale przyszła mi do głowy taka kontynuacja tej historii. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) Z ostatniej chwili:Rodzinna (vide stopka) redakcja WŚ(WMH) zablokowała Forum Wędkarskiego Świata, jako niewygodne i nieprawomyślne... https://wedkarskiswiat.pl/forum/index.phpMożna się spodziewać, że kolejne numery będą się ukazywały z listą osób, którym nie należy sprzedawać i udostępniać do czytania, w końcu nastąpi eliminacja osób niegodnych prenumeraty. "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" (Ignacy Krasicki "Monachomachia") Edytowane 14 Lutego 2021 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Z ostatniej chwili:Rodzinna (vide stopka) redakcja WŚ(WMH) zablokowała Forum Wędkarskiego Świata, jako niewygodne i nieprawomyślne... https://wedkarskiswiat.pl/forum/index.phpMożna się spodziewać, że kolejne numery będą się ukazywały z listą osób, którym nie należy sprzedawać i udostępniać do czytania, w końcu nastąpi eliminacja osób niegodnych prenumeraty. "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" (Ignacy Krasicki "Monachomachia")Ale ty masz chłopie ból dupy. Niewiarygodne. Zdradzę ci sekret - nikogo nie obchodzą twoje prywatne wojenki z redakcją. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Ale ty masz chłopie ból dupy. Niewiarygodne. Zdradzę ci sekret - nikogo nie obchodzą twoje prywatne wojenki z redakcją.Coma, prywatna wojenka czy nie, ale to Ty daruj sobie komentarze takie. Nie temu służy ten wątek. Alexspin, może zamknęli bo nikt w dobie facebooka nie korzysta? Tak intensywnie jak z jb. Jak korzystałeś, to dostałeś jakieś info? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) ASAPfishing, tak intensywnie jak z JB, na pewno nikt nie korzystał, ale była grupa użytkowników, którzy dość często komunikowali się na tym Forum. Corocznie organizowane były zloty forumowiczów, zawierane znajomości, wymieniane doświadczenia i poglądy. Na zlotach pojawiali się również przedstawiciele poprzednich redakcji. Krótko przed zablokowaniem forum, ogłoszony był termin tegorocznego zlotu. Niestety, skutkiem działania redakcji, są znikome szanse na tegoroczne spotkanie kilkunastu zaprzyjaźnionych forumowiczów.Niestety, według mojej wiedzy, nikt z użytkowników nie dostał powiadomienia o likwidacji forum. Ze strony WŚ https://wedkarskiswiat.pl/ zniknęła również zakładka "Forum".Zastanawia mnie postępowanie redakcji, bo przecież takie działania nie przysporzą sympatii i czytelników.Jest mi szczególnie przykro, bo prenumerowałem WŚ niemal od początku jego pojawienia się na rynku prasowym, bez ambiwalencji przeżyłem kolejne zmiany redakcji, a Forum WŚ było pierwszym, na którym się zarejestrowałem i korzystałem z porad jego użytkowników. To byłoby na tyle... Edytowane 14 Lutego 2021 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Ja tam widzę komunikat General MYSQLi Eroor a nie zablokowane forum...Może coś sie sypnęło i dlatego zakładka zginęła??Przy zablokowaniu i usunięciu byłby komunikat że strona nie istnieje... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Obyś miał rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrei Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Znikło ze strony głównej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Niestety, obecna rodzinna redakcja Panów Mireckich nie toleruje krytyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrei Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) Niestety jedyne co czarno na białym (załączony wyżej zrzut ekranowy) widać, to że nie znikło. Dalej wejście na forum jest tam, gdzie było, a ty dalej idziesz w zaparte. Celowo fałszujesz stan faktyczny czy zwyczajnie już zapomniałeś, jak się wchodziło na forum ze strony głównej wuesia?Gdybyś miał pojęcie o internecie to byś wiedział, co oznacza opis komunikatu błędu bazy danych zamiast forum wędkarskiego świata. Jeśli nie wiesz to zapytaj, a jeśli ci już odpowiedziano (na poprzedniej stronie) to nie snuj swoich teorii w zaparte <...>I tak oto wychodzi, że najwyraźniej wszystko co piszesz w tym wątku to mijanie się z prawdą i konfabulacje wynikające z niewiedzy i złej woli (vide przypadek Antka Katastroficza). Edytowane 24 Lutego 2021 przez Jano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) Od wczoraj WŚ(WMH) ma obrońcę z wyboru. Edytowane 24 Lutego 2021 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Od wczoraj WŚ(WMH) ma obrońcę z wyboru. Alex błagam...to już się robi niesmaczne!Może zadzwoń albo napisz do nich bezpośrednio. Tu już wyraziłeś swoją opinię i nie trzeba jej co trzy tygodnie powielać. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 No cóż... Trochę jednak mimo iż to ja wyjaśniałem błąd, to stane jednak w obronie Alexa...To co sie wyświetla, jest do naprawienia w 5-10 minut, bo to najczęstszy komunikat występujący przy zmianie hasła do bazy danych i nie zmienieniu go w skrypcie. Może to być skutkiem włamania, przeniesienia całości na inny serwer lub podobnych sytuacji. Jednakże to przy odrobinie dobrej woli zajmuje mniej niż wypicie szklaneczki whiskacza czy wypaleniu dobrego tytoniu... Komus widocznie na tym nie zalezy, lub działa jak najbardziej celowo by stworzyć pozory powaznej awarii i mieć wytłumaczenie na wyłaczenie forum... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Dla niektórych życie kończy się na forach wędkarskich, smutne. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Alex błagam...to już się robi niesmaczne!Może zadzwoń albo napisz do nich bezpośrednio. Tu już wyraziłeś swoją opinię i nie trzeba jej co trzy tygodnie powielać.Sorry, Cyprys, masz rację. Szkoda wiatru na podarte żagle... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Nie ten temat ale ciekawostka jest dla mnie spora: Jacek Kolendowicz nowy redaktorem naczelnym Wiadomości Wędkarskich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi