Skocz do zawartości

Uwaga podróbki Power Pro na allegro

Booseib

Rekomendowane odpowiedzi

Można zgłosić sprawę allegro, jest taka opcja. Nawet konto mogą sprzedawcy zawiesić i takie tam... 

PS. Przy okazji chciałbym dodać, że podpierdol...ie oszusta i złodzieja jest motorem napędowym gospodarki Rzeczypospolitej Polskiej, i zwiększa realny PKB. 

Edytowane przez Piotrek Sukingaad

• 1 miesiąc temu...

Mam tą plećkę z pierwszego linku. W zielonym kolorze 0,14. Przełowiła zeszły sezon na korbie i ani myślę zmienić, a można kupić dużo taniej. Wystawiłbym ją na jerkbaicie i jakby kto nie wiedział i sobie wziął to by łowił i był zadowolony. Oczywiście jednak zaraz odezwałaby się głosy, że propaguje podróbki. Czy jednak nieraz nie płaci się za logo?Może nawet robiona w tej samej fabryce, albo chociaż w nie gorszych standartach? Historia zna takie przypadki, ale oczywiście zaraz okaże się, że propaguję herezję.

• 4 miesiące temu...

Hej powiedzcie mi jeśli jesteście zorientowani - czy to są nowe pudełka PP ? Dziś kupiłem w stacjonarnym taką samą tylko, że na polskie 0,41 (sprzedawca zarzekał się, że z Normarku) musiałem kupić na szybko bo jutro jadę na suma a stara poszła do znajomego ,  nie wiem czy są to nowe opakowania ? Plecionka ogólnie przeszła testy wytrzymałościowe , ale zawsze miałem pudełka bez tego szarego rysunku na froncie opakowania

tutaj przykładowo tak samo wygląda

http://allegro.pl/plecionka-power-pro-moss-green-0-10mm-135m-i4407487675.html

• 1 miesiąc temu...

Jakby ktoś się chciał skusić, to podróbeczka jest też tu:

http://allegro.pl/plecionka-power-pro-40lb-i4568524812.html

Ostatnio jest wysyp podróbek PP 1500yds, Najprościej poznać po nieproporcjonalnie małej szpulce do oryginału. Jest wpełniona prawie w całości, nawet przy cienkich rozmiarach. Oryginalna szpula jest większa. Jak ktoś się odważy i kupi, to gratis dostanie u mnie 10m oryginału do porównania :)

Edytowane przez psulek