woblery L.E. Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Cześć orientuje się ktoś jaki zakres przynęt obsłuży wersja mgl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Radku, gumaki główka 3g + kajtek 3", obrotówki np. comet nr 2, woblery bardzo lotne od 5g. Można rzeźbić niżej ale to już bez komfortu i powtarzalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Dziękuję.Raczej są lepsze konstrukcje do BFS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 On nigdy nie był do tego tworzony... Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Rafałku w punkt. Model Metanium nigdy żadnemu castingowcowi nie kojarzył się z lajtem. To idealny, i uniwersalny średniak. Teraz w nowej odsłonie. Śmieszą mnie pytanie typu: czy można dokupić do niego lżejszą szpulkę. Nie po to kupuje się Metanium. Zaznaczam od razu. Nie podejmuję dyskusji z ewentualnymi oponentami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Oczywiście zakładając że chodzi o wersję stock.Aktualnie mam w posiadaniu Mietka '13 z trzema szpulami. Z yumeya robi mega robote. Lepiej wygodniej niż mój steez ltd SV. Z Avail jest już na naprawę świetnym poziomie. Chociaż są konstrukcje dobrego bardziej przystosowane. Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) Dopiero się uczę ale tak myślałem. Do bfs wybrał bym zdecydowanie scorpiona bfs albo daiwe alphasa. Byłem ciekaw ogólnie od ilu on rzuca komfortowo ,gdyż moje BFS łowienie zaczyna się właśnie od 3g w górę . Dla tego stwierdziłem że pewnie znalazł bym inny młynek ,który by lepiej współpracował z taką gramaturą. Dla mnie ważna jest mosiężna przekładnia i być może zawita u mnie CC bfs:) Edytowane 5 Września 2020 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankazimierczak Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Co do zakresu wagowego przynęt to rozumiem ze realnie smiga od minimum plus minus 6-7g a jak to wyglada z maksymalną wagą przynęt? planuje zakup nowego metanium do zestawu od 15 do 50g i nie wiem czy nie bedzie to dla niego za duzo ...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Co do zakresu wagowego przynęt to rozumiem ze realnie smiga od minimum plus minus 6-7g a jak to wyglada z maksymalną wagą przynęt? planuje zakup nowego metanium do zestawu od 15 do 50g i nie wiem czy nie bedzie to dla niego za duzo ...PozdrawiamNie będzie, śmiało możesz kupować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankazimierczak Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Nie będzie, śmiało możesz kupowaćDzięki Niebawem testy nad woda w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 (edytowane) Troche odkopie temat.Myslicie że metanium da rade do 60 g czy to 50 o którym mowa to jego bezpieczny max ? Edytowane 23 Października 2022 przez Mateo90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Troche odkopie temat.Myslicie że metanium da rade do 60 g czy to 50 o którym mowa to jego bezpieczny max ?najzwyczajniej było by mi szkodamożne bantam mgL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 To ja zapytam ile taki Bantam da rade z dolu do góry?Jeszcze jedno czy wersja z przełożeniem 6.2 do opadu to lepiej odrazu odpuścić sobie temat?Może dziwne pytania ale zaznaczam ze nie mam żadnego doświadczenia z nisko profilami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 7-70Mam Bantama z takim przełożeniem, stosowałem do opadu sandaczowego i jakoś dawaliśmy radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Dzieki BOB.W sumie to zawsze bylem przeciwny lekkiemu/sredniemu castingowi ale na starosci potrzebuje urozmaicenia w wedkowaniu i tak sie zastanawiam.A ze jest do zabrania za 850 pln to sie zastanawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Cenowo to multik ze średniej półki. Ale jak się weźmie do łapy a przede wszystkim zastosuje z fajnym kijkiem ... to trudno uwierzyć, że tak jest klasyfikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Średnia półka pojęcie względne Pewnie nie dla jednego to tymczasowe marzenie.Pewnie tak jak ze stało szpulowcami...a na wszystko można łowić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi