Skocz do zawartości

METANIUM 2020 MGL

woblery L.E.

Rekomendowane odpowiedzi

Rafałku w punkt. Model Metanium nigdy żadnemu castingowcowi nie kojarzył się z lajtem. To idealny, i uniwersalny średniak. Teraz w nowej odsłonie. Śmieszą mnie pytanie typu: czy można dokupić do niego lżejszą szpulkę. Nie po to kupuje się Metanium. Zaznaczam od razu. Nie podejmuję dyskusji z ewentualnymi oponentami.

• Like 1

Oczywiście zakładając że chodzi o wersję stock.

Aktualnie mam w posiadaniu Mietka '13 z trzema szpulami. Z yumeya robi mega robote. Lepiej wygodniej niż mój steez ltd SV. Z Avail jest już na naprawę świetnym poziomie. Chociaż są konstrukcje dobrego bardziej przystosowane.

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Dopiero się uczę:) ale tak myślałem. Do bfs wybrał bym zdecydowanie scorpiona bfs albo daiwe alphasa. Byłem ciekaw ogólnie od ilu on rzuca komfortowo ,gdyż moje BFS łowienie zaczyna się właśnie od 3g w górę . Dla tego stwierdziłem że pewnie znalazł bym inny młynek ,który by lepiej współpracował z taką gramaturą. Dla mnie ważna jest mosiężna przekładnia i być może zawita u mnie CC bfs:)

Edytowane przez woblery L.E.

• 4 miesiące temu...

Co do zakresu wagowego przynęt to rozumiem ze realnie smiga od minimum plus minus 6-7g a jak to wyglada z maksymalną wagą przynęt? planuje zakup nowego metanium do zestawu od 15 do 50g i nie wiem czy nie bedzie to dla niego za duzo ...

Pozdrawiam

Co do zakresu wagowego przynęt to rozumiem ze realnie smiga od minimum plus minus 6-7g a jak to wyglada z maksymalną wagą przynęt? planuje zakup nowego metanium do zestawu od 15 do 50g i nie wiem czy nie bedzie to dla niego za duzo ...

Pozdrawiam

Nie będzie, śmiało możesz kupować.
  • Like 1

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...