Guzu Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam Wiem, ze pare osob uzywa pompek elektrycznych marki BRAVO.W Tokarexie jest spory wybor tego typu urzadzen.czy ktos mial stycznosc z tym modelem ? . BP12 BRAVO sie nazywa. Cena (tu w Hiszpanii) to 90 €. Czyli taniej niz BST w Tokarexie... Dziekuje za wszelkie komentarze i opinie Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ObraFM Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 ........zero informacji o cenie czy jakiejkolwiek informacji......Jest info że sprzedają na Allegro, a tam: http://allegro.pl/pompka-do-pontonu-gp-80-z-automatycznym-wylaczniki-i6252334492.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 I co ważne bije airmate na kamień, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jak myślę o pontonie i pompce to raczej żadna firma w strefie CEST nie działa, a sprzedawcy polują na nocne sandacze albo nocne córki leśniczego Maweric, wchodziłem w akcesoria i tam nie było nic aktywnego. Czym się różni model D od samego gp80 ? D to od digital ?Która wersja lepiej się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ObraFM Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Z opisu na alle wynika że D pozwala na pompowanie i odsysanie, więc na logikę- zwykły tylko pompuje Brakuję mi odkurzacza więc może kupię: http://www.motoautko.pl/product-pol-9092-Odkurzacz-samochodowy-duzy-z-wezem12V.html lub bardziej: http://allegro.pl/odkurzacz-samochodowy-wodny-bezworkowy-12v-135w-i5851621244.html Może da radę wstępnie napompować a i wodę wyssa w razie co Edytowane 20 Czerwca 2017 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wysysanie powietrza jest bez sensu. Miwie to jako osoba, ktora wysysala powietrze z pontonu i przestala. Ponton sie robi sztywny po wyssaniu. A d w nazwie to moze digital? Cyfrowy wskaznik cis? Nie patrzylem na linki ale tak bylo w jakis pompkach. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateos_74 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Już się poprawiam - @newron wystarczy zadzwonić ,cena jest w cenniku na stronie , dostępna też na olx i aledrogo. mam dokładnie ten model, nie jest cicha i nie była tania, ale warto.Ta również ma możliwość odsysania powietrza. Szybko pompuje i dobija do żądanego ciśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Jak myślę o pontonie i pompce to raczej żadna firma w strefie CEST nie działa, a sprzedawcy polują na nocne sandacze albo nocne córki leśniczego Maweric, wchodziłem w akcesoria i tam nie było nic aktywnego. Czym się różni model D od samego gp80 ? D to od digital ?Która wersja lepiej się sprawdza? D - wyświetlacz .Używam tej z pokrętłem, sprawdza się OK . Kolega ma 80D też ok , ale + bajer ciekło krystaliczny , ale bez WiFi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Właśnie mam taką pompkę która siadła po kilku użyciach. GP-80.Można to gdzieś naprawić? Pompuje ale jak przytkam wylot delikatnie to zaczyna burczeć. Przełącza się w inny tryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Przeplywomierz do rzucenia okiem? Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Regulacja ciśnienia. Najprawdopodobniej membrana która załącza krancowke leci w kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Czyli serwisu brak. Zdjąć górną pokrywkę i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 W beavo (patrz moje fotki w watku) jesli dobrze pamietam masz taka klapke w przewodzie rurki. Jak powietrze leci to klapka sie odchyla a jak cisnienie w pontonie wzrasta i wiatraczek nuewydala to przeplyw spada i klapka opada. W jednym lub drugim skrajnym polizeniu aktywuje mikrostyk. U ciebie wyglada ze sie blokuje w polizeniu zamknietym lub mikroswitch padl lub cos sie zlamalo i mikroswitcha nie naciska bsdz wreszcie wiatraczek padl i tego klapka sie nie podnosi - brak przeplywu. To zas kontroler interpretuje jako max cis w ukladzie i przelacza sie na kompresor... Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 I zrób zdjęcia jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Czyli serwisu brak. Zdjąć górną pokrywkę i co dalej?Gwarancję masz? Tokarexa widzę na naklejce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 To pompka kupiona w 2010 roku. Poprzednia była z 2009 roku i pochodziła niecały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komanch Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Taką mam 3 rok, śmiga niezawodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) D - wyświetlacz .Używam tej z pokrętłem, sprawdza się OK . Kolega ma 80D też ok , ale + bajer ciekło krystaliczny , ale bez WiFi Jak żyć bez wifirifi?! ;-)BTW jak klikam z Twojej strony w aledrogo to mi nie pokazuje pompek, dopiero jak wpiszę "pompka" to wtedy jest. Kiwuj wodę mąci?Dzięki za info, będę się kontaktował Edytowane 20 Czerwca 2017 przez newrom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Czyli serwisu brak. Zdjąć górną pokrywkę i co dalej? Andrzej - Pezal Gdańsk , sympatyczni ludzie mają wszystkie części.Prowadzą serwis gwarancyjny i pogwarancyjny .Jak coś dzwoń załatwimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ale ze mnie baran. Pompka leżała kilka lat w garażu a okazała się być sprawna. Po przejściu w tryb sprężarki wydawało mi się że prawie nie pompuje a jednak robi robotę. Dodałem tylko poprzeczkę z gwoździa do Koliberka w końcówce i gra i buczy. A Pezala znam. Właścicielkę i jej Ojca ze starych złych czasów .Teraz robię z nimi jakieś drobne interesy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Zdjęcie samoróbki dla kolegi @koczis (prośba na priv).Najprostsza metoda. Wbiłem gwóźdż, obciąłem czubek i łepek i zalałem klejem.Tylko nie przy samej krawędzi a głębiej i oczywiście w zagłębieniu gwintu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1matagi Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Witam serdecznieCzy ktoś wie gdzie w Warszawie naprawie pompek bravo superturbo bst12 Bądź podpowie jak ją ożywićDzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 A co się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1matagi Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Pracuje anemicznie i słabiutko pompuje po chwili sama się wyłącza i nie dobija ciśnienia Edytowane 22 Maja 2018 przez 1matagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Pracuje anemicznie i słabiutko pompuje po chwili sama się wyłącza i nie dobija ciśnieniaPPompujesz na otwartych czy zamkniętych zaworach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artur Tamiza Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Ja swoja bravo 12 digital rozgrecilem, po czym tuleje tloka nasmarowalem smarem grafitowym, tak samo nasmarowalem kolo zebate tloka i silnika smarem, i odzyla pracuje teraz jak nowa, 3 lata ma, wczesniej zaczela mi sapacPo ogledzinach mojej pompki nasuwa sie mysl ze nie jest to produkt trwale zrobiony, jest zbyt delikatna np sensor cisnienia ktory odpowiada za przzelaczenie pompy dobijajacej cisnienie jest przyklejany na klej do plastiku zamiast byc na srubach skreconyGeneralnie jestem z niej bardzo zadowolony Air mate dobija do 0.700 bar calkiem szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
Witam
Wiem, ze pare osob uzywa pompek elektrycznych marki BRAVO.
W Tokarexie jest spory wybor tego typu urzadzen.
czy ktos mial stycznosc z tym modelem ?
.
BP12 BRAVO sie nazywa.
Cena (tu w Hiszpanii) to 90 €. Czyli taniej niz BST w Tokarexie...
Dziekuje za wszelkie komentarze i opinie
Pozdrawiam
Guzu
Top użytkownicy dla tego pytania
32
15
11
9
Popularne dni
5 Kwi
22
20 Cze
21
1 Cze
13
6 Kwi
11
Top użytkownicy dla tego pytania
gooral 32 odpowiedzi
godski 15 odpowiedzi
Dano-G 11 odpowiedzi
Guzu 9 odpowiedzi
Popularne dni
5 Kwi 2015
22 odpowiedzi
20 Cze 2017
21 odpowiedzi
1 Cze 2012
13 odpowiedzi
6 Kwi 2015
11 odpowiedzi
Popularne posty
K-Pon
Dzisiaj kurier dostarczył przesyłkę. W przyszły weekend robię pierwsze testy dmuchania dętki
Melanzyk
gooral a może kup sobie normalny ponton z podłogą alu a nie kombinujesz Ja używam tego ustrojstwa do pompowania mojej opony Ponad 5 lat śmiga aż miło. Pompuje gumowca a jak trzeba popędzić grill
gooral
guzik nabrali wody w usta po pierwszym mailu. rozebralem i naprawilem pompke straszna tandeta w srodku i braki QC sa przyczynami awarii po mojemu. u mnie urwal sie przewod "masowy" od silnika kompreso
Opublikowane grafiki
184 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi