Guzu Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam Wiem, ze pare osob uzywa pompek elektrycznych marki BRAVO.W Tokarexie jest spory wybor tego typu urzadzen.czy ktos mial stycznosc z tym modelem ? . BP12 BRAVO sie nazywa. Cena (tu w Hiszpanii) to 90 €. Czyli taniej niz BST w Tokarexie... Dziekuje za wszelkie komentarze i opinie Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1matagi Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Pompowałem roznie czasem zamkniete tezKiedy czas gonił ale tu obiawy pokazały się po mapompowaniu a nie w trakcie Edytowane 22 Maja 2018 przez 1matagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saalar Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Ktoś ma namiar na serwis który zajrzy do bravo? Coś słabo dmucha Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://jerkbait.pl/topic/14578-pompka-elektr-do-pontonu-bravo/&ved=2ahUKEwii5dvv7oLlAhVs-SoKHYVTA58QFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw3X90LI5qmxLGs8jUGrErHs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saalar Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Ale że co?? Link do serwisu??? Jakbym chciał przeczytać opinie to rzuciłbym okiem na te 170 postow ale nie mam czasu. Jest pompka, nie pompuje dobrze wiec potrzebny serwis. Tyle. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 myślę że znajdziesz tu odpowiedź, no ale w końcu przecież nie masz czasu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pursuit Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Witam Pytanie z innej beczki ile powinno zająć napompowanie materaca jednoosobowego przy pomocy bst 12 hp? Czy około 2 minut to normalne czy pompka szrot Pzdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janbo Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Witam Czy ktoś używa takiej pompki?https://www.boatpoland.com/pl/tovar/pompka-elektryczna-boat-poland-530a-12v/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Koledzy pękła mi dziś sprężyna w pomce nożnej.Musiałem dziś kończyć pompowanie jak na akordeonie. Swoje nadymala 2,5 sezonu intensywnego dymania małej gumy. Co polecicie sprawdzonego? Obecną po pierwszym sezonie musiałem podklejać bo materiał na miechu pękał. Końcówkę węża mam wkładaną i przekręcaną. Jakaś bravo 7 lub 10 z Tokarexu będzie ok? Używam bardzo często więc nie chcę lipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Bravo robi najlepsze pompki nożne moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
Witam
Wiem, ze pare osob uzywa pompek elektrycznych marki BRAVO.
W Tokarexie jest spory wybor tego typu urzadzen.
czy ktos mial stycznosc z tym modelem ?
.
BP12 BRAVO sie nazywa.
Cena (tu w Hiszpanii) to 90 €. Czyli taniej niz BST w Tokarexie...
Dziekuje za wszelkie komentarze i opinie
Pozdrawiam
Guzu
Top użytkownicy dla tego pytania
32
15
11
9
Popularne dni
5 Kwi
22
20 Cze
21
1 Cze
13
6 Kwi
11
Top użytkownicy dla tego pytania
gooral 32 odpowiedzi
godski 15 odpowiedzi
Dano-G 11 odpowiedzi
Guzu 9 odpowiedzi
Popularne dni
5 Kwi 2015
22 odpowiedzi
20 Cze 2017
21 odpowiedzi
1 Cze 2012
13 odpowiedzi
6 Kwi 2015
11 odpowiedzi
Popularne posty
K-Pon
Dzisiaj kurier dostarczył przesyłkę. W przyszły weekend robię pierwsze testy dmuchania dętki
Melanzyk
gooral a może kup sobie normalny ponton z podłogą alu a nie kombinujesz Ja używam tego ustrojstwa do pompowania mojej opony Ponad 5 lat śmiga aż miło. Pompuje gumowca a jak trzeba popędzić grill
gooral
guzik nabrali wody w usta po pierwszym mailu. rozebralem i naprawilem pompke straszna tandeta w srodku i braki QC sa przyczynami awarii po mojemu. u mnie urwal sie przewod "masowy" od silnika kompreso
Opublikowane grafiki
184 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi