Żbiku Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Poszukuje chętnego, który podjąłby się przemalowania fabrycznych woblerów Salmo Minnow pod stricte „pstrągowe” kolory. Chciałbym uzyskać jak najwierniejsze odwzorowanie pstrąga potokowego i strzebli na gotowych modelach. W grę wchodzi tez kalkomania z wierną imitacją. Prośba o info na priv. Edytowane 8 Września 2020 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Może byc problem bo jak na pewno zauważyłeś ubarwienie ryb zależy od konkretnej rzeki... Odwzorowanie A na rzece A niekoniecznie będzie odpowiadało temu na rzece B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Wiadomo, chodzi mi jednak o odwzorowanie kolorystyki „ogólnej”, a nie dodanie 4-5 kropek z każdej strony A w razie co mogę podesłać kilka zdjęć złowionych na danej rzece pstrągów, aby pokazać ich naturalne ubarwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitiki Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 A nie prościej połowić "na żywca"? Będzie odwzorowany idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Nie wiem czy się czy się zgodzi, ale przeglądając wątki artystą-malarzem number one naszego forum według mnie jest Piotrek Gołąb. Przepraszam wszystkich tych którzy w perfekcyjny sposób upiększają swoje lurebuldingowe dzieła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Oj niestety uraził bys spore grono ludzi z mega zdolnosciami i talentem.Piotrek tez jest na tym levelu.Wojteka Grochole tez bym dopisał do listy.Na szczescie speców niebrakuje kwestia co robia i z czego w jakich mozliwych dostepnych srodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Sorki Wojtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) Do Wojtka napisałem już pare dni temu w tej sprawie i czekam na odpowiedz. Do Piotra napisze zaraz. Edytowane 10 Września 2020 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Zapytaj kolegi @gizmond, robi porządne, dopracowane i bardzo ładnie wykończone woblery, min. w wersji kolorystycznej, która Ciebie interesuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi