Maciek_7 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Cześć, Poszukuję 1-2 osób do wspólnych zakupów ze sklepu kanalgratis.se aby załapać się na darmową przesyłkę do PL. W PL do rozesłania Paczkomatem. Gdybyś ktoś był chętny zapraszam na priv.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 pogadaj z @karkoszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Napisz mi co potrzebujesz i na kiedy na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Napisz mi co potrzebujesz i na kiedy na pwKolego, będziesz miał może Miurasy Spotted Bullhead we wrześniu? Widzę, że są juz w sprzedaży wersje Mini - będą też u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Będę miał wszystko, kolorów też większość, ale tylko po kilka sztuk. Może w przyszłym tygodniu dojdą do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Czyli pozostaje szybkie odświeżanie strony ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi