zorro69 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 WITAM, CHCIAŁBYM PODZIELIĆ SIĘ Z KOLEGAMI WRAŻENIAMI Z POBYTU NA WYSPIE BJORKO, W OKOLICACH ZATOKI VASTERVIK. JESTEŚMY DRUGI DZIEŃ, NA ROZKŁADZIE SZEŚĆ OSIEMDZIESIĄTEK I JEDNA 90 TKA,ŁOWIMY NA JERKI, POGODA DOPISUJE,POMIMO TO, WSZYSTKIE BRANIA NA MEPPSY... ZAŁOŻONE CELOWO ŻEBY SWOIMI WSPANIAŁYMI DRGANIAMI POBUDZIĆ LENIWE DRAPIEŻNIKI. BRANIA SĄ WYJĄTKOWO AGRESYWNE, MEPPSY OKAZAŁY SIĘ ZABÓJCZE...! TO ZNOWU POTWIERDZA,ŻE STARE PRZYNĘTY WRACAJĄ DO ŁASK..., SĄ NIESAMOWITE !CZEKAMY NA JUTRZEJSZY DZIEŃ...FOTKI JUTRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Moje emocje są tak wielkie,że trudno opisać wrażenia na łowisku. Łowisko bardzo trudne, ale też szczodre dla wytrwałych, upartych wędkarzy. Pomimo mody i przyzwyczajeń założyliśmy wreszcie MEPPSY..., pierwsze branie...i drugie, i biorą !!!Tylko na MEPPSY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Gratulacje i czekamy na ryby powyżej metra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam Kolegów!Kolejny dzień , niesamowite emocje. Mimo lekkiego załamania pogody i wciąż pokapującego deszczu penetrujemy bezkresne wody szkierkich zatok. Próbujemy wielu przynęt, mieliśmy wiele brań i na woblery i duże gumy i na jerki, których jesteśmy fanami. Okazało się jednak, że największe okazy dzisiejszego dnia atakowały na duże obrotówki longi Meppsa. Tylko dzięki koledze Grzegorzowi z Warszawy zawdzięczam dzisiejsze obfite połowy, to on głównie łowi na obrotówki, ja ich w ogóle nie zabrałem do Szwecji. W sumie złowiliśmy dziś około 40 szczupaków w przedziale 70-90cm, niestety nie doczekaliśmy się brania magicznej metrówki, ale został nam jeszcze jeden dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Gratulacje. Była w zatoce Swiersczy kilkunasoosobowa ekipa z J.pl. Marek Szymanski takze co roku je odwiedza.Sa ladne ryby...jedni połowia...inni przez trzy dni nie maja szczupaka na koncie...tak, tak prawda. Pozdrawiam.A jak sie grip sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 ...a ja bym prosił o kontynuację tematu w tym wątku zamiast tworzenia za kazdym razem nowego ... gratuluje wynikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi