grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam wiem ze istnieje temat w ktorym mozna sie przywitac i napisac cos o sobie, niemniej jednak mozna by napisac cos o swojej profesji.Byc moze to zaciesni stosunki miedzy forumowiczami oraz pozwoli znalezc dobrego mechanika, grafika, tudziez innego fachowca, czy chociazby prace.Chetni pisac.Pozdrawiam wszytskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Piękna idea, tego rzeczywiście brakowało na naszym forum wędkarskim, a nie - ciągle ryby i ryby.Ja np. jestem pasterzem. Specjalizacja: kozy.Zatem, gdyby ktoś szukał wypasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 O widzisz ja np wlasnie szukam pasterza zeby wypasal mi konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 O widzisz ja np wlasnie szukam pasterza zeby wypasal mi konia Ja poszedłem w innym kierunku, bo jak mawiał jeden z moich profesorów na Wydziale Pasterstwa: Konia to se może każdy głupi... Ale popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Super dzieki gdybys jednak nie znalazl nikogo i w gre wchodzily tylko kozy to moze cos wygrzebie :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 A widzisz, miałem z tą specjalizacją nosa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ahahahahah dobre to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 widze ze mod musi swiecic przykładem niech bedzie - zawodowo: BUDOWNICTWO obecnie sfera projektowa: szalunki i projektowanie konkretnych zadan (ale nie mostow) w oparciu o jednego z wiekszych dostawcow w europie czyli 8 h dziennie przy kompie - wolne weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pierwsze lody przelamane . Ja zajmuje sie wykonywaniem tatuazu . Zaczalem w tamtym roku i z progresem pre do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pierwsze lody przelamane . Ja zajmuje sie wykonywaniem tatuazu . Zaczalem w tamtym roku i z progresem pre do przodu. no to z aero sie pewnie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 @grunwald- ta z pierwszego zdjęcia to Lady Gaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 :/ chcialbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 @grunwald- ta z pierwszego zdjęcia to Lady Gaga? tak - za kilka lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 @grunwald- ta z pierwszego zdjęcia to Lady Gaga? Mi bardziej przypomina Angeline Jolie na kacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Moze ktos jeszcze powie cos o swoim zajeciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 No to i ja się podepnę Moja profesja to poligrafia z elementami budownictwa w naszej firmie zajmujemy się drukiem, katalogi, foldery, plakaty etc. i sprzedażą aluminiowych sufitów rastrowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pierwsze lody przelamane . Ja zajmuje sie wykonywaniem tatuazu . Zaczalem w tamtym roku i z progresem pre do przodu. Jak na poczatek to niezłe pracki, gdzie dziabiesz? Jakie miasto/salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam. Ja niestety jestem monotematyczny zawód ichtiolog, branża - produkcja materiału zarybieniowego.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pierwsze lody przelamane . Ja zajmuje sie wykonywaniem tatuazu . Zaczalem w tamtym roku i z progresem pre do przodu. Jak na poczatek to niezłe pracki, gdzie dziabiesz? Jakie miasto/salon? Proponuje priv a to niech bedzie miejsce dla kazdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Widzę, że trochę ludzi z branży budownictwa. To i ja się podepnę, Skanowanie 3d - inwentaryzacje itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 no ja się przyznam,też budownictwo,ale bardziej wykonawczo choć jak patrzę w projekty co i jak wykończyć to się modlę żeby tym wszystkim architektom wydłużyć naukę o 5 lat,ale nie na uczelni tylko na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 To ja też się podłącze z zawodu muzykoterapeuta odlewnik Odlewnik po rodzinie muzyk...po AM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 No to i ja się pochwale lub pożale,jak kto woli Budowlanka wykończenia szpachlowanie malowanie flizy parkiety i takie tam.Wszystko to w Norwegii.A po robocie wiadomo co,rybki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wyuczony kierowca, ulubiony blacharka samochodowa a obecnie od 10 lat blacharka wędkarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja cały czas mam nadzieje na przekwalifikowanie na branżę wędkarską Jak narazie IT i moje ostatnie rozwiązanie: http://lekeo.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi