Skocz do zawartości

Moje zycie zawodowe

grunwald1980

Rekomendowane odpowiedzi

W... niemniej jednak mozna by napisac cos o swojej profesji.

A ja przestrzegam przed sprzedawaniem tego typu informacji, już tylko na podstawie wypowiedzi, prezentowanych zdjęć itd można dość łatwo stworzyć portret danego użytkownika : wiek, płeć, warunki materialne, preferencje polityczne, wielkość miejscowości itd/itp.

Więc po co komu dopełnianie tych informacji ?

Jak będę chciał znaleźć mechanika tudzież innego fachowca to raczej będę go szukał w swojej okolicy (ma być blisko, dobrze i rozsądnie tanio) bo do Szczecina na wymianę oleju to raczej nie pojadę.

Jeśli będę chciał zacieśnić z kimś znajomość to prywatne pogadanki to umożliwiają - fajnie jak się to przełoży na czasami wspólne wędkowanie.

Jest to moje prywatne zdanie i każdy robi tak jak uważa za słuszne.

W... niemniej jednak mozna by napisac cos o swojej profesji.

A ja przestrzegam przed sprzedawaniem tego typu informacji, już tylko na podstawie wypowiedzi, prezentowanych zdjęć itd można dość łatwo stworzyć portret danego użytkownika : wiek, płeć, warunki materialne, preferencje polityczne, wielkość miejscowości itd/itp.

Więc po co komu dopełnianie tych informacji ?

Jak będę chciał znaleźć mechanika tudzież innego fachowca to raczej będę go szukał w swojej okolicy (ma być blisko, dobrze i rozsądnie tanio) bo do Szczecina na wymianę oleju to raczej nie pojadę.

Jeśli będę chciał zacieśnić z kimś znajomość to prywatne pogadanki to umożliwiają - fajnie jak się to przełoży na czasami wspólne wędkowanie.

Jest to moje prywatne zdanie i każdy robi tak jak uważa za słuszne.

Kolego hmm.. uzytkowniku forum, jesli przestrzegasz przed sprzedawaniem takich informacji to albo masz cos do ukrycia albo masz bardzo skryta nature, a nie kazdy taki jest.Nie kazdy stara sie stworzyc profil kazdego na tym forum.Jak bedziesz chcial znalezc jakiegos mechanika to fakt nie bedziesz specjalnie szukal go na forum wedkarskim jednak gdyby taki sie tu znalazl z twojej miejscowosci i okazalby sie najtanszy i najlepszy z wszytskich jakis znasz to juz sukces.Jesli bedziesz chcial zacisnic z kims znajomosc w formie prywatnych pogadanek to przydaloby sie wiedziec do kogo sie pisze bo czasem ktos moze okazac sie takim ignorantem jak ty i nie odpisac ci nic.Pozdrawiam.

Piękna idea, tego rzeczywiście brakowało na naszym forum wędkarskim, a nie - ciągle ryby i ryby.

Ja np. jestem pasterzem. Specjalizacja: kozy.

Zatem, gdyby ktoś szukał wypasu...

Pięęęęęęęęęęękne :lol: ,dawno żaden tekst tak mnie na jerkbaicie nie ubawił - mistrzostwo chubie od norrisów :mellow: !

Przynajmniej znamy twoje poczucie humoru :D a co do do tekstu a nie ciagle ryby i ryby to proponuje nie wchodzic na cafejerkbait gdyz jest to dzial poswieceony wszytskim innym nie zwiazanym z wedkarstwem.