Tubylec1982 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Witam ma ktoś może Mercury efi 30 lub podobny potrzebuję fotkę jak zrywkę założyć bo nie ogarniam. kupiłem nawet taką uniwersalną z wieloma końcówkami i też nie pasuje żadna a nie ma instrukcji ani w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Zrywka Mercury tohatsu https://zefir.sklep.pl/zrywki-i-stacyjki/596-zrywka-do-silnika-tohatsu-mercury.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Zrywka gdy robi spięcie to odłącza zapłon. Sprawdź miernikiem kiedy masz zwarcie po zabraniu tego wtyku i do tych końcówek podłącz dwa kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Witam ma ktoś może Mercury efi 30 lub podobny potrzebuję fotkę jak zrywkę założyć bo nie ogarniam. kupiłem nawet taką uniwersalną z wieloma końcówkami i też nie pasuje żadna a nie ma instrukcji ani w necie W moim Mercurym 30EFI z 2019 był zwykły wyłącznik a działanie zrywki polegało na przesunięciu go z pozycji 1 na 0. Wkłada się go w "gniazdo" i po szarpnięciu na przesunąć 'cycek' wyłącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) https://images.app.goo.gl/qZtchVhDHoQ5wkpj6 Oczywiście żeby ją włożyć bo jak sądzę masz zrywkę jak na fotce pierwszej od lewej, to przełącznik na dół musisz dać, oczko zrywki założyć i włącznik w górę - to tyle Edytowane 10 Września 2020 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) Zrywka gdy robi spięcie to odłącza zapłon. Sprawdź miernikiem kiedy masz zwarcie po zabraniu tego wtyku i do tych końcówek podłącz dwa kable.Nie rozumiem do czego to napisałeś? Jak sadze kolega raczej próbował w manetke gazu jakoś tam założyć zrywkę do guzika który służy tylko do gaszenia silnika, Edytowane 10 Września 2020 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Aaaaa ja myślałem że on kupił uniwersalny komplet i chciał założyć dodatkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Panowie ja wiem gdzie się zakłada zrywkę miałem yamahe i tam bez problemu pasowała zrywka na przełącznik . A tu jest on/off i za hu...a nie wiem jak zahaczyć żeby nie wypadło samo . Tak jak Kolega Womaly23 wrzucił po lewej. Dzięki teraz już kumam . Masakra prosta rzecz a tyle myślenia . W Yamaszcze było to prostsze Edytowane 12 Września 2020 przez Tubylec1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tubylec1982
Witam ma ktoś może Mercury efi 30 lub podobny potrzebuję fotkę jak zrywkę założyć bo nie ogarniam. kupiłem nawet taką uniwersalną z wieloma końcówkami i też nie pasuje żadna a nie ma instrukcji ani w necie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi