admin Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Cześć,Tomku cieszę się! Forum jest otwarte na takie działania. Czekam na informację. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom66 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Cześć Wszystkim , Wracając do wątku czyszczenia szaf , czy ktoś Forumowiczów ze Szczecina (Wioski z Tramwajami jak to pięknie Mifek określa to piękne miasto) też będzie czyścił bo chętnie dołożę nieużywany swój sprzęt na szczytny cel. Nie będzie tego dużo.a moim skromnym zdaniem:czy łapiesz sprzętem za 100 czy też 1000 pln nie jest ważne , ważne jest aby przynosiło ci to frajdę . ja łapałem różnym sprzętem , ale najlepiej wspominam czasy kiedy to z kumplami z podwórka chodziliśmy nad Odrę (koniec lat '70 i początek '80) i lapaliśmy na tzw byleco. I nikt mi nie powie , że jeśli mamy troszkę więcej pieniedzy to nie podchodzimy do naszgo hobby troszkę snobistycznie. chcemy miec lepsze wędki lepsze kołowrotki , chociaż te które już mamy i tak należą do wyższej półki ,są jeszcze w dobrej kondycji i nowe nie złapią więcej ryb. pozdrTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 A jeszcze w ramach dżołka to wam napisze że w irlandzkiej gazecie wędkarskiej to można wygrac jak zaprenumerujesz albo combo muchowe albo zestaw castingowy, oba warte po 150e. Firmy jaxon w zestaw castingowy wchodzi crystalis jerk (co go złamałem przed pierszym rzutem)i nasz ukochany longcast za 150e.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 A jeszcze w ramach dżołka to wam napisze że w irlandzkiej gazecie wędkarskiej to można wygrac jak zaprenumerujesz albo combo muchowe albo zestaw castingowy, oba warte po 150e. Firmy jaxon w zestaw castingowy wchodzi crystalis jerk (co go złamałem przed pierszym rzutem)i nasz ukochany longcast za 150e.......... taaa to się nazywa piąta kolumna ja nie zaprenumeruje tego magazynu.JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 A jeszcze w ramach dżołka to wam napisze że w irlandzkiej gazecie wędkarskiej to można wygrac jak zaprenumerujesz albo combo muchowe albo zestaw castingowy, oba warte po 150e. Firmy jaxon w zestaw castingowy wchodzi crystalis jerk (co go złamałem przed pierszym rzutem)i nasz ukochany longcast za 150e.......... taaa to się nazywa piąta kolumna ja nie zaprenumeruje tego magazynu.JW Jerzy Myślisz ,że Masz aż tyle pecha żeby to akurat Tobie przypadła wygrana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 cześć Zamker !! Cos w tym jest. W życiu kupilem kilka razy produkty firmy na Jot. tylko raz zdarzylo się, ze produkt tej firmy nie rozpadl się po kilku użyciach. Byla to.... wahadłówka typu Gnom byla zrobiona z wystarczająco grubej blachy, zeby wytrzymać pare wypraw na ryby.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Panowie gratuluje w takim razie umiejętności wędkarskich ... w życiu złamałem dwie wędki ... jedną wartą z 1000zł , a druga za 80zł ... mam na lodzi zawsze sporo wedek , i takich za tysiace robionych dla mojego kaprysu i takie po stowce , ale nie stwierdzilem jakos wiekszej lamliwosci tych drugich , a Ci co widzieli jak lowie wiedza , ze do ulomkow sie nie zaliczam i lowie, ze tak powiem dosc zdecydowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Tomku, widze ze niezly z Ciebie oryginal z ciekawosci sie zapytam, czy w drugim swoim hobby tj. fotografii, tez trzymasz sie tej zasady? tj. obok wypasionego sprzetu, aparatow, roznych obiektywow, zawsze masz przy sobie kilka małpek-jednorazówek, takich w tekturowej (chyba) obudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Tomku, widze ze niezly z Ciebie oryginal z ciekawosci sie zapytam, czy w drugim swoim hobby tj. fotografii, tez trzymasz sie tej zasady? tj. obok wypasionego sprzetu, aparatow, roznych obiektywow, zawsze masz przy sobie kilka małpek-jednorazówek, takich w tekturowej (chyba) obudowie? Małpki mw tekturowej obudowie Co ty Tomek pewnie ma kilka camera obscura zrobionych ze starych pojemnikow po pascie do butów. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 camera obscura zrobionych ze starych pojemnikow po pascie do butów. to by akurat było oryginalne i dalekie od paskudnej, wrrr , masówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Friko mam komórke 2mln piksli ... kupilem sobie malpke , zeby nie dzwigac , ale lubie dzwigac bo wtedy mam krzepe i moge lowic zdecydowanie ... Na powaznie , moj zestaw foto do np, Jerzego to jak Jaxon do ... nie wiem .. lamiglasa , lomisa czy innego st.croix ... Wiec zalezy jak na to spojrzec... znowu z mojej perspektywy wy robicie zdjecia jaxonami ... interpretuj to jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 To ja bym tylko chcialm zebys tych moich fotek z tej komórki nie robił napisał zawistny friko co w komórce nie ma aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Tomku, widze ze niezly z Ciebie oryginal z ciekawosci sie zapytam, czy w drugim swoim hobby tj. fotografii, tez trzymasz sie tej zasady? tj. obok wypasionego sprzetu, aparatow, roznych obiektywow, zawsze masz przy sobie kilka małpek-jednorazówek, takich w tekturowej (chyba) obudowie? Małpki mw tekturowej obudowie Co ty Tomek pewnie ma kilka camera obscura zrobionych ze starych pojemnikow po pascie do butów. pozd JW Jerzy tu zblizasz sie do zrobienia kamery otworkowej , a jak wiesz zdjecia z tego wynalazku to sztuka .. nic na nich co prawda nie widac ... ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 TOMEK camera obscura to nic innego jak kamera otworkjowa, co do ostrości to żdziwilbyś się, pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Moze tak .. ale uzywasz chyba nieco innego sprzetu... <_< ... Wiecie co tu wyszlo fajnego z dyskusji o sprzecie teraz juz foto:)... Ze ktos pstrykajac malpka ma radosc , ja mam radosc robiac zdjecia czyms lepszym , Jerzy jeszcze lepszym , ale radosc mamy wszyscy taka sama .... podobnie w wedkarstwie ktos lowi jaxonem ma radosc , inny na st.croix tez ma radosc , a jeszcze inny lowi na wedke za tysiace i tez ma radosc <_< ... i wszyscy sa szczesliwi ... Jerzy przepraszam ze Ciebie wymieniam jako porownanie to nic osobistego .... I zmienmy temat bo Remek nas wywali , gdzie sie nie wtracimy to foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 .... I zmienmy temat bo Remek nas wywali , gdzie sie nie wtracimy to foto No cos w tym jest kolejny watek i zmiana profilu forum o 180 stopni. Przyjdzie Remek i dostaniemy bana jak nie damy sobie na luz.pogadamy przy PIFKU na targach, do kijów dorzucę ci jeszcze garść woblerów i wahadlowek co ty nato?/pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ... w Takim razie do zobaczenia i milcze już bo Remek nas zabanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 kurde no zboczency no.... o czym by sie nie gadalo to im wszystko kojarzy sie z jednym i do jednego tylko zmierza... do ... foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 kurde no zboczency no.... o czym by sie nie gadalo to im wszystko kojarzy sie z jednym i do jednego tylko zmierza... do ... foto a jak tak zacioemnione narożniki kolego Mifku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 jurek mimo ze jestes w wieku mojego starszego brata .. masz w ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Mifku czekam w Poznaniu, na dworcu w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 no nie mow ze chcesz mnie powitac na samym dworcu... jesli bedziesz czekal tam sam to mozesz miec problemy bo ze mna bedzie szpiegu czlowieku ty widziales jak wyglada szpiegu <_< <_< <_< facet Cię powali jednym spojrzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Kto będzie twoim sekundantem jerzy??Jaka broń została wybrana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom66 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Hehe , pewnie kije castingowe lub jerkówki a wieczorem kufelki piwka. W każdym badź razie miłego oglądania i biesiadowania Sam pamiętam czasy jak do Poznania ze Szczecina na pifko się jeździło pociągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 nie dojdzie do użycia broni szpiegu go powali spojrzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi