Skocz do zawartości

HIT !!! CASTING EXPRESS ?

cezorator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Cześć Wszystkim ,

Wracając do wątku czyszczenia szaf , czy ktoś Forumowiczów ze Szczecina (Wioski z Tramwajami jak to pięknie Mifek określa to piękne miasto) też będzie czyścił bo chętnie dołożę nieużywany swój sprzęt na szczytny cel. Nie będzie tego dużo.

a moim skromnym zdaniem:

czy łapiesz sprzętem za 100 czy też 1000 pln nie jest ważne , ważne jest aby przynosiło ci to frajdę .

ja łapałem różnym sprzętem , ale najlepiej wspominam czasy kiedy to z kumplami z podwórka chodziliśmy nad Odrę (koniec lat '70 i początek '80) i lapaliśmy na tzw byleco.

I nikt mi nie powie , że jeśli mamy troszkę więcej pieniedzy to nie podchodzimy do naszgo hobby troszkę snobistycznie. chcemy miec lepsze wędki lepsze kołowrotki , chociaż te które już mamy i tak należą do wyższej półki ,są jeszcze w dobrej kondycji i nowe nie złapią więcej ryb.

pozdr

Tomek

A jeszcze w ramach dżołka to wam napisze że w irlandzkiej gazecie wędkarskiej to można wygrac jak zaprenumerujesz albo combo muchowe albo zestaw castingowy, oba warte po 150e. Firmy jaxon :lol: :lol: :lol: w zestaw castingowy wchodzi crystalis jerk (co go złamałem przed pierszym rzutem)i nasz ukochany longcast :lol: :lol: za 150e..........

A jeszcze w ramach dżołka to wam napisze że w irlandzkiej gazecie wędkarskiej to można wygrac jak zaprenumerujesz albo combo muchowe albo zestaw castingowy, oba warte po 150e. Firmy jaxon :lol: :lol: :lol: w zestaw castingowy wchodzi crystalis jerk (co go złamałem przed pierszym rzutem)i nasz ukochany longcast :lol: :lol: za 150e..........

taaa to się nazywa piąta kolumna :lol: :lol:

ja nie zaprenumeruje tego magazynu.

JW

taaa to się nazywa piąta kolumna :lol: :lol:

ja nie zaprenumeruje tego magazynu.

JW

Jerzy Myślisz ,że Masz aż tyle pecha żeby to akurat Tobie przypadła wygrana ?? :lol: :lol: :lol:

Panowie gratuluje w takim razie umiejętności wędkarskich ... w życiu złamałem dwie wędki ... jedną wartą z 1000zł , a druga za 80zł :D... mam na lodzi zawsze sporo wedek , i takich za tysiace robionych dla mojego kaprysu i takie po stowce , ale nie stwierdzilem jakos wiekszej lamliwosci tych drugich , a Ci co widzieli jak lowie wiedza , ze do ulomkow sie nie zaliczam i lowie, ze tak powiem dosc zdecydowanie ... :mellow:

Tomku, widze ze niezly z Ciebie oryginal :mellow: z ciekawosci sie zapytam, czy w drugim swoim hobby tj. fotografii, tez trzymasz sie tej zasady? tj. obok wypasionego sprzetu, aparatow, roznych obiektywow, zawsze masz przy sobie kilka małpek-jednorazówek, takich w tekturowej (chyba) obudowie?

Tomku, widze ze niezly z Ciebie oryginal :mellow: z ciekawosci sie zapytam, czy w drugim swoim hobby tj. fotografii, tez trzymasz sie tej zasady? tj. obok wypasionego sprzetu, aparatow, roznych obiektywow, zawsze masz przy sobie kilka małpek-jednorazówek, takich w tekturowej (chyba) obudowie?

Małpki mw tekturowej obudowie :huh: :huh: :huh: :huh: Co ty Tomek pewnie ma kilka camera obscura zrobionych ze starych pojemnikow po pascie do butów.

pozd JW :lol: :lol:

:mellow: Friko mam komórke 2mln piksli :mellow: ... kupilem sobie malpke , zeby nie dzwigac , ale lubie dzwigac bo wtedy mam krzepe i moge lowic zdecydowanie :mellow: ... Na powaznie , moj zestaw foto do np, Jerzego to jak Jaxon do ... nie wiem .. lamiglasa , lomisa czy innego st.croix ... Wiec zalezy jak na to spojrzec... znowu z mojej perspektywy wy robicie zdjecia jaxonami ... interpretuj to jak chcesz :mellow:

Małpki mw tekturowej obudowie :huh: :huh: :huh: :huh: Co ty Tomek pewnie ma kilka camera obscura zrobionych ze starych pojemnikow po pascie do butów.

pozd JW :lol: :lol:

Jerzy tu zblizasz sie do zrobienia kamery otworkowej , a jak wiesz zdjecia z tego wynalazku to sztuka :mellow: :mellow: :mellow: .. nic na nich co prawda nie widac ... ale ...

:mellow: :mellow: :mellow:

Moze tak .. ale uzywasz chyba nieco innego sprzetu... :mellow: <_< ...

Wiecie co tu wyszlo fajnego z dyskusji o sprzecie teraz juz foto:)... Ze ktos pstrykajac malpka ma radosc , ja mam radosc robiac zdjecia czyms lepszym , Jerzy jeszcze lepszym , ale radosc mamy wszyscy taka sama .... podobnie w wedkarstwie ktos lowi jaxonem ma radosc , inny na st.croix tez ma radosc , a jeszcze inny lowi na wedke za tysiace i tez ma radosc <_< ... i wszyscy sa szczesliwi ...

Jerzy przepraszam ze Ciebie wymieniam jako porownanie to nic osobistego ....

I zmienmy temat bo Remek nas wywali , gdzie sie nie wtracimy to foto :mellow:

....

I zmienmy temat bo Remek nas wywali , gdzie sie nie wtracimy to foto :mellow:

No cos w tym jest kolejny watek i zmiana profilu forum o 180 stopni. Przyjdzie Remek i dostaniemy bana :( jak nie damy sobie na luz.

pogadamy przy PIFKU na targach, do kijów dorzucę ci jeszcze garść woblerów i wahadlowek co ty nato?/

pozd JW