Byniek Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Troszkę lata na zimę. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Czemu zakładasz nowy, taki sam watek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Robert nie wiem co robię nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Oczko niżej jest wątek o identycznym tytule i zawartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Czemu zakładasz nowy, taki sam watek? Żeby Moderatorzy mieli co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Jagody 2021Będę pierwszy ????W planach mam wyprawę na jagody do lasuKtoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Choinki 2020???????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 A tak na poważnie wybaczcie Byniowi, bo sam się przyznał, że ma AD-HD i cały dzień w lesie to i tak za mało aby się wyszaleć!!!Na pewno nie zakłada tych wątków złośliwie, a raczej się gubi co, gdzie ma napisać ???? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Znamy się z Byńkiem i mamy dobre, koleżeńskie relacje. Wiec nie miałem zamiaru mu przysrać (nawet żartobliwie) ... co i innym zalecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Robercie znając poczucie humoru Zbynia nie będzie miał żalu, nawet za lekko głupie żarty ???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Dość, mnie już to zmęczyło... nie mam zamiaru marnować czasu dla fanaberii @Byniek, też chcę spędzać czas na rybach i grzybach, a nie usuwaniu i przenoszeniu bezmyślnych wpisów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi