gladki Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Cześć, w przyszłym roku (druga połowa sierpnia) szykuje mi się rodzinne pływanie po morzu Egejskim a konkretnie w zatoce Saronskiej (Start z Pireusu a kończymy na wyspie Hydra),Zastanawiam się co przy okazji takich wakacji można tam złowić? Na jakie ryby się nastawić? Czy są jakieś ograniczenia w łowieniu na wodach Grecji? Będę wdzięczny za podzielenie się Waszymi doświadczeniami.pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 14 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Widzę, że chyba będę pionierem w zakresie łowienia na wodach Grecji. W takim razie powiem tylko, że zamierzam łowić w trollingu, rzucać popperami i muchówką gdyż to daje mi najwiecej funu. Pierwsze doświadczenia z tamtego regionu zdobyłem na Krecie gdzie łowilem seabasy na muchę (imitacja krewetki) niemniej chciałbym zapolować na tuńczyka na otwartym morzu. Do wyjazdu jeszcze sporo czasu - może ktoś dorzuci swoje 5 groszy do moich pomysłów.pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novitzki90 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 @gladki Udało się coś połowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi