godski Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mam Czarne Shimano Aero GT4000 i zastanawiam się w kt?łrym roku zostało wyprodukowane?Najstarsze moje Shimano to 1995 rok produkcji a ten jest prawdopodobnie starszyTo poprzednik Super Aero. Korpus cały z XT-7. Hamulec walki.Cię?źkie bydle - ponad 400 gram Zdjęcia w tym wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=333552 msg_333552 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Cześć, pytanie, czy ma ło?źysko oporowe. Podejrzewam, ?źe nie i jeśli tak jest, to mo?źna zakładać, ?źe rok produkcji to ok 1991-92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Janusz, nie ma ło?źyska oporowego. Według opisu na obudowie 3 ball bearings. Ciekawy jest opis na szpuli: 2 speed oscillating system.A najlepsze jest to, ?źe prawdopodobnie nigdy nie był smarowany a korbka pod własnym cię?źarem opada . Tylko nie za bardzo nadaje się do spinningu bo waga jest słuszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Sciagnij szpule na rotorze powinno być wytloczone kt?łry rok i miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wiem o tym ale prawdopodobnie w kołowrotkach Shimano poni?źej 1995 roku brak jest tego oznaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ja mam ZX 4010, i jest z 1992 roku, wytłoczone na koszu pod szpulką. Cool więc wydaje mnie się ?źe nie ma reguły w oznaczeniu czy Czarnuchy produkowane przed czy po 95 rokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ten w ka?źdym bądź razie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 odgrzewam kotleta... W tych młynkach rok produkcji wybity był na stopce... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dzięki. Sprawdzę jak wr?łcę z urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi