Huberto Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Witam serdecznie, jakiś czas temu dostałem od kolegi kołowrotek Ryobi Zauber FD lecz do naprawy, do środka dostał się piasek i uszkodził łożysko które znajduje się na kole napędowym, kolega chciał je wymienić i rozebrał kołowrotek po czym leżało długo w szafie aż w końcu zgubił to łożysko, chciałbym zamówić gdzieś takie drugie ale niestety nie znam wymiarów, z tąd proszę o pomoc, z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Cześć.Weź sufmiarkę,zmierz średnice gniazda w panelu bocznym,potem zmierz średnice ośki zębatki,następnie głębokość gniazda panela i problem z głowy.Przykład10x4x2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Cześć.Weź sufmiarkę,zmierz średnice gniazda w panelu bocznym,potem zmierz średnice ośki zębatki,następnie głębokość gniazda panela i problem z głowy.Przykład10x4x2.5Przepraszam suWmiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberto Opublikowano 14 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Łożysko to ma wymiar 7x14x5mm, dziś udało mi się znaleźć informację na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 jerkbait.pl-kołowrotki-ryobi-zauber I jeszcze kilka innych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Łożysko to ma wymiar 7x14x5mm, dziś udało mi się znaleźć informację na ten tematChyba14x7x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) Chyba14x7x5 Zwykle podane wymiary dla łożysk to średnica wewnętrzna (d), zewnętrzna (D) i szerokość czyli B. Edytowane 15 Września 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Zwykle podane wymiary dla łożysk to średnica wewnętrzna (d), zewnętrzna (D) i szerokość czyli B.Oczywiście,moja pomyłka.7x14x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi